Baba Altındöken vahşi oğlunun cenazesine katılmak istedi

Baba Altındöken vahşi oğlunun cenazesine katılmak istedi
Özgecan'ı vahşi hislerle öldüren katili Suphi Altındöken'in cezaevinde yaralanan babası, tedavisinin yapılmasının ardından oğlunun cenazesine katılmak istedi.

Mersin’in Tarsus İlçesi’nde üniversite öğrencisi Özgecan Aslan’ı vahşice öldürerek Adana cezaevinde  bir mahkum tarafından öldürülen katili Ahmet Suphi Altındöken’in hastanede tedavisi biten babası Necmettin Altındöken'in oğlunun cenazesine katılmak istediği öğrenildi.

Sanıkların Altındöken cinayetiyle tutuklanmasının ardından gözler Adana Devlet Hastanesi morgunda bekletilen cenazenin defnine çevrildi. İlk gece Tarsus’a götürdüğü oğlunun cenazesini toprağa veremeyince tekrar Adana’ya getiren anne N.T, yaşadıklarına, "Cenazesini defnedemiyorum. Çöpe mi atayım?" diye tepki göstermişti.

Eşinden daha önce ayrılmış olan N.T’nin'nin bir taraftan oğlunun ölümü, diğer taraftan onu toprağa verecek bir mezar yeri gösterilmemesinin yaşattığı travma nedeniyle ruhsal sorunlar yaşamaya başladığı, bu yüzden de defin işlemlerini avukatının takip ettiği belirtildi. 

Yakınları, eşinden boşanan anne N.T’nin, oğlunun cenazesini Tarsus Asri Mezarlık ya da köyü olan Kocaköy Mahallesi’nde defnetmekte ısrarcı olduğunu söyledi. Bu nedenle ailenin avukatı bir kez daha Tarsus Belediyesi’ne bugün defin için başvuruda bulundu, izin verilmediği takdirde konunun Adana Bölge İdare Mahkemesi’ne taşınacağı belirtildi.

İlçe belediyesi mezarlıkların sorumluluğunun Büyükşehir Belediyesi’nde olduğunu ileri sürerken annenin defin talebinde bulunduğu Kocaköy mahallesi muhtarı Rıfat Öcalan da, "Gömdürmem, bu benim yetkimde" diyerek mezarlığın kapısını kilitlemişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum