Telles'in yerine Caner Erkin!

Telles'in yerine Caner Erkin!
Fenerbahçe'de kadro dışı kalan Caner Erkin'in durumu belirsizliğini koruyor. Yönetim Kurulu'ndan tebligat bekleyen Caner'e Inter'ın ilgisi de devam ediyor.

Kadro dışı kalan Caner Erkin takımının Mersin İdmanyurdu maçı öncesinde yaptığı antrenmanlarda da yer almıyor. Euro 2016 hedefi bulunan milli futbolcunun geleceği henüz netlik kazanmadı.

Caner Erkin cephesi yönetimin resmi tebligatını bekliyor. Deneyimli oyuncu için kadro dışı kararının sürmesi halinde kulüp oyuncuya bir antrenör eşliğinde bireysel çalışma planı sunacak.

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Caner'in kulüpteki geleceği de önümüzdeki günlerde yapılacak yönetim kurulu toplantısında görüşülecek. Her ne kadar Caner'in ilk tercihi Fenerbahçe ile görüşmek olsa da bunu kulübün tavrı belirleyecek. Yıldız oyuncu gözden çıkarılırsa öne çıkan transfer ihtimali ınter olarak görünüyor. İtalyan devi Galatasaray'dan kiralanan Alex Telles yerine sözleşmesi sona ermiş Caner Erkin'i kadrosuna katmaya sıcak bakıyor.

Euro 2016 öncesinde daha fazla süre almak isteyen Caner, uzun süredir bu durumun rahatsızlığını yaşıyordu. Son iki lig maçında yedek kalan Caner, Galatasaray derbisinde de ilk 11'de olmadığını öğrenince teknik direktör Pereira ile yaşadığı gerginlik sonrası kadro dışı kalmıştı.

(Ntvspor)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.