Meteoroloji'den kritik uyarı!

Meteoroloji'den kritik uyarı!
Son günlerde havaların ısınmasının aksine meteorolojinin yapmış olduğu uyarılarda hava sıcaklığı kuzeybatı kesimlerde 4 ila 8 derece azalırken, iç ve doğu bölgelerde 3 ila 5 derece artacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Doğu Anadolu'nun güneydoğusu, Ağrı, Kars, Iğdır, Diyarbakır, Batman ve Siirt çevreleri, Eskişehir'in doğu ilçeleri, Ankara'nın kuzey ve batı çevreleri ile bugün Marmara'nın doğusu, Batı ve Orta Karadeniz, İç Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Doğu Anadolu'nun güneydoğusu, Ağrı, Siirt, Malatya, Kahramanmaraş çevreleri ve Adana ve Osmaniye'nin kuzey ilçelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın bugün İç Ege, Göller yöresi ve İç Anadolu'da güneyli yönlerden kuvvetli olarak(30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

Rüzgarın Genellikle güneyli yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, bugün İç Ege, Göller yöresi ve İç Anadoluda güneyli yönlerden kuvvetli olarak(30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.