Hamzaoğlu’ndan Fransa çıkarması

Hamzaoğlu’ndan Fransa çıkarması
Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Fransa 2. Lig takımlarından Lens’te forma giyen iki oyuncuyu izlemek için bugün yönetici Yüksek Çolak ile birlikte Fransa’ya gitti.

Spor Toto Süper Lig’de Avrupa’yı hedefleyen yeşil-beyazlı takım, gelecek sezon için transferde de düğmeye erken bastı. Bugün Fransa’ya giden Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ile yönetici Yüksel Çolak'ın, Fransa 2. Ligi’nde oynanacak Lens - Ajaccio karşılaşmasını izleyeceği bildirildi. Deneyimli çalıştırıcının özellikle Lens’te forma giyen Jean-Philippe Gbamin ve Wylan Cyprien’i yakın takibe alacağı bildirildi.

TSİ 21.00’de başlayacak olan karşılaşmayı takip edecek olan Hamzaoğlu ve yönetici Çolak, karşılaşmanın ardından Türkiye’ye dönecek.

1 STOPER, 1 ORTA SAHA

Hamzaoğlu’nun yakın takibe alacağı isimlerden Jean-Philippe Gbamin, defans mevkinde görev yapıyor. 20 yaşındaki oyuncu, sakatlığı sebebiyle forma giyemediği ilk 12 maçın ardından tüm karşılaşmalarda forma şansı buldu. Son 11 karşılaşmada 90 dakika sahada kalan Gbamin’in bonservis bedeli ise 2,5 milyon Euro olarak gösteriliyor. 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Wylan Cyprien ise bu sezon çıktığı 28 maçta 4 gol, 1 asistlik performans sergiledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.