TSK’dan Mardin ve Şırnak açıklaması

TSK’dan Mardin ve Şırnak açıklaması
Genelkurmay Başkanlığı, Mardin Savur ile Şırnak'ta 4 asker ile 1 polisin şehit olduğu terör saldırılarıyla ilgili açıklama yaptı.

Genelkurmay Başkanlığı, Mardin'in Savur ilçesi ve Şırnak il merkezinde, dünkü terör saldırılarında şehit edilen 5 güvenlik görevlisinin ailelerine başsağlığı diledi. 

TSK'DAN ŞEHİT AÇIKLAMASI

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde yer alan açıklamada, dün saat 18.30'da Mardin'in Savur ilçesinde, zırhlı aracın geçişi sırasında, bölücü terör örgütü mensuplarınca önceden yola yerleştirilen el yapımı patlayıcı düzeneğinin patlatılması sonucu 4 askerin şehit düştüğü, biri ağır 2 askerin de yaralandığı belirtildi. 

ŞIRNAK'TA 1 ŞEHİT, 10 YARALI

Şırnak il merkezinde ise devam eden terör operasyonları sırasında, dün saat 15.00'te terör örgütü mensubu teröristlerce el yapımı patlayıcı düzeneğinin patlatılması ve sonrasında yapılan silahlı saldırı sonucu bir polisin şehit edildiği, 6 asker ile biri ağır 3 polisin ve bir korucunun yaralandığı bildirildi. Hastaneye kaldırılan yaralıların tedavilerinin sürdüğü kaydedildi. 

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi: 

"Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırılarda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Emniyet Teşkilatımızın mensupları ile yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza, kahraman polislerimize ve kahraman korucumuza acil şifalar temenni ediyoruz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.