Beşiktaş onayladı! 'Gökhan, Topal ve Caner ile...'

Beşiktaş onayladı! 'Gökhan, Topal ve Caner ile...'
Beşiktaş yöneticisi Erdal Torunoğulları, A Spor'da katıldığı bir programda flaş açıklamalar yaptı.

Torunoğulları yaptığı açıklamada, "Mario Gomez'den önce N'Doye ile anlaşmıştık. Sonra başkanımız bana %1 şansın varsa İtalya'ya git değerlendir dedi. Gittik ve o %1 şans gerçek oldu. Fiorentina, Gomez'i satarsa bonservisinin yüzde 50'sini alacağız."

"Trabzonspor'a bunu yapamayız"

M'Bia devre arasında gelmek istedi ama Fikret Orman 'Trabzonspor'a bunu yapamayız. Fırsatçılık olur' deyip geri çevirdi. 

"Van Persie'yi bedavaya alacaktık"

'Van Persie ile de biz bonservis olarak anlaşmıştık, para ödemeyecektik. Van Persie'nin Manchester'a maliyeti 12 milyon Sterlin'di, biz o paradan kurtarıyorduk onları, 1 yıllık sözleşmesi vardı. Bonservis olarak sıfır para ödeyecektik, Van Persie'nin kendisiyle de anlaşmıştık fakat daha sonra Fenerbahçe devreye girdi, 6 buçuk milyon yanılmıyorsam artı bonusları vardı. O rakamları verince adamlar sizde bir şeyler verin dedi, başkan kabul etmedi. Bana göre de çok doğru olanı yaptı. Sıfır bonservisle geliyorsa gelir, gelmiyorsa vazgeçtik dedi.'

"İmzaladığımız oyuncular var"

'Çalışmalarımız var, izlediğimiz oyuncular vardır, görüştüğümüz oyuncular vardır, görüştüğümüz menajerler vardır, kulüpler vardır. Biz çalışmalarımızı yapıyoruz hazır bir şekilde. Şampiyonluk durumumuz belli olduğu zaman hocayla oturup konuşacağız, hocaya sunacağız çalışmalarımızı. Hocanın mutlaka ilave edecekleri vardır, istemeyecekleri vardır, hep beraber değerlendireceğiz. Sezon başından beri çalışıyoruz o bir kesin, çalışmak zorundayız. imzaladığımız oyuncular vardır, doğrudur. Bu, günü gelince açıklanacak bir şeydir.'

Gökhan, Topal ve Caner'in transferi

Torunoğulları, "Üç yıldızla da sezon sonu görüşebileceklerini söylerken, şampiyonluk mücadelemiz sürerken oyuncularla temas kurmamız doğru olmaz. Sezon sonunda Şenol hocamız isterse, Fenerbahçeli oyuncularla da görüşebiliriz. Onları Beşiktaş'a kazandırmak için elimizden geleni yaparız." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.