Eşi intihar ettiğine inanmadı!

Eşi intihar ettiğine inanmadı!
Bursa'da eşiyle tartıştığı için bunalıma giren genç adam intihar etmek için 6 katlı binanın çatısına çıktı. Arabuluculuk yapan polis, eşine whatsapp'dan eşinin fotoğrafını göndererek inandırmaya çalıştı.

İnşaatın en üst katının ucuna kadar gelip cep telefonuyla eşini arayan Sinan K. intihar edeceğini söyledi, ancak eşi genç adama inanmadı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, Sinan K.'yı ikna edebilmek için binaya çıktı. Bu aradaitfaiye ekipleri de genç adamın atlama ihtimaline karşı 6 katlı binanın önüne hava yastığı açtı. Polis, Sinan K.'nın cep telefonundan birkaç kez eşini aradıysa da bir türlü ikna edemedi.

POLİS FOTOĞRAFINI ÇEKİP EŞİNE YOLLADI

Polis, en sonunda çareyi intihar etmek için binanın çatısında bekleyen Sinan K'nın fotoğrafını çekip eşine göndermekte buldu. Genç kadının fotoğrafı görüp kendisini affettiğini söylemesi üzerine, Sinan K. intihardan vazgeçti. Polis, ikna ettiği Sinan K.'yi alkışlar eşliğinde aşağı indirdi. Sinan K, olay yerine gelen 112 ekiplerinin kontrolünün ardından ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.