Güneş'ten algı operasyonu açıklaması

Güneş'ten algı operasyonu açıklaması
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, deplasmanda kazanılan Medicana Sivasspor maçının ardından yaptığı açıklamada, "Hakemlerle ilgili algı operasyonu yapılıyor" dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında deplasmanda Medicana Sivasspor’u 2-1 mağlup ederek şampiyonluk yolunda bir engelli daha aşan Beşiktaş’ta müsabaka sonrası Teknik Direktör Şenol Güneş açıklamalarda bulundu. 

Zor bir maç olacağını bildiklerini dile getiren Güneş, ”Sivasspor yüksek tempoda oynayan son haftalarda oynadığı oyunla rakiplerine üstünlük sağlayan ama skor olarak sahaya getiremeyen bir takımdı. Geçen hafta Antep’i yenerek bu konuda bir ivme kazandılar. Bugün de ilk yarıda maksimum gücünü kullandı. Olabildiğince bizi oynatmamaya çalıştı. Biz de biraz yavaş oynayınca pozisyon sayımız azdı. Ama ikinci yarıda hem rakibin düşmesi hem bizim daha arayışlı olmamız golleri getirdi. Hakkettiğimiz bir galibiyet aldığımızı düşünüyoruz. Olumsuz olan taraf yediğimiz gol bir pozisyonda bir gol yedik bu bizim için olumsuzdu. Beck’in gördüğü kart hiç gerek yoktu. Topu kontrol ederken direk vursa hiçbir şey olmayacaktı. Kontrol ederken ikinci pozisyonda kart gördü. Dolayısıyla sarı kart cezalısı oldu. Allah’tan Mario ve Oğuzhan’a öyle bir şey olmadı. Sarı kartlı oyuncularımız vardı. Bir oyuncu kaybettik üç puan aldık. Sivasspor’a başarılar diliyorum” dedi.

"SOYUNMA ODASINA GİRERKEN TACİZE UĞRADIK"

Soyunma odasına girerken Sivasspor taraftarları tarafından tacize uğradıklarını aktaran Güneş, "Emniyet müdürünü uyardığımız halde emniyet müdürü görevini yapmadı. Devletin polisi devlete çalışır, kulüplere çalışmaz. Bu tür olaylar inşallah başka yerde olmaz. Rahatsız olduğumu söylüyorum. Yalnız kaldığımızı düşünüyorum" diye konuştu.

"HAKEMLERLE İLGİLİ ALGI OPERASYONU YAPILIYOR"

Hakemlerle ilgili kendi aleyhlerine algı operasyonu yapıldığını iddia eden Güneş, "Her maçı kazanmak için oynayacağız. Bu maçta bitti şimdi Akhisar maçına hazırlanacağız. Her maç kendi içinde zor biz öyle düşünüyoruz. Hakemlerle ilgili algı operasyonu yapılıyor. Geçen hafta da baktığınızda aynı şeyi Bursa o yanlışı yaptı. Bir de kendi oyuncularına sorsaydı. Sosa’ya yapılan penaltı, Mario’ya yapılanı söylemiyorum. Batalla’nın kırmızı görmesi lazım. Ama maç sonrası işlenen tabloya baktığımız zaman sanki biz hakemle almış gibi. Bugün hakemle mi maçı aldık. Şu maçı izlerken tarafsız bir seyirciye sorun kimin hak ettiğini söyler. Bana göre penaltı, ona göre değil tartışılabilir. Saygı duyarım. Mecnun başkanın bu işleri bildiğini düşünüyorum. Duygusal konuştuğunu düşünüyorum. Ama ben kırmızı kart bile verilebileceğini düşünüyorum. Bu benim yorumumdur" ifadelerini kullandı.

"GOMEZ'DEN MEMNUNUM

Gomez'in performasının sorulması üzerine Güneş, "Gomez ilk yarı durgundu ama ikinci yarı oyun katkı yaptı hem de dinamikti. Geriye yardım etti. Sakatlık pozisyonları oldu. Tutabilirdim aslında onu oyunda ama memnunum, çıkışın sebebi biraz da kart etkiliydi" dedi.

"GÖKHAN'DA AYNI ŞEYİ YAŞAMAK İSTEMEDİM"

İlk golün asistini yapan Kerim Frei'nin golden sonra oyundan alınmasının sorulması üzerine Güneş, "Gökhan da uzun zamandır oynamıyordu. Gökhan iyi bir oyuncu, bu bazen Cenk’e oluyor. Tam oyuna alırken gol oluyor almıyorum bozuluyor. Bazı oyuncularda bu oluyor. Gökhan’da aynı şeyi yaşamak istemedim. Hepsi buna alışmalı kenara çıkan her oyuncu kötü oyuncu diye bakmamak lazım. Bazen bir başka mevkide aksayan oyuncu devam edebiliyor. Ama bu tercihi yaparken yanlış yaptığımız düşünmüyorum. İkinci golde de Gökhan’ın katkısı oldu. Hepsi bu takımın parçası kim oynarsa zaten öyle düşünüyorlar. Takımın başarısı için çalışacaklar" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.