Lider Leicester City, West Ham'a takıldı

Lider Leicester City, West Ham'a takıldı
Tarihinin ilk şampiyonluğuna çok yaklaşan Leicester City, sahasında Bilic yönetimindeki West Ham United ile 2-2 berabere kaldı. Kırmızı kart gören Vardy cezalı duruma düştü.

İngiltere Premier Lig lideri Leicester City, sahasında West Ham United ile 2-2 berabere kalarak ligde 5 hafta sonra puan kaybetti.

Leicester City, ligde son 3 maçından berabere ayrılan ve UEFA Şampiyonlar Ligi hedefinde yara alan Hırvat teknik adam Slaven Bilic yönetimindeki West Ham United ile puan mücadelesi verdi.

İngiliz yıldızı Vardy'nin 18. dakikada attığı golle 1-0 öne geçen Leicester City, soyunma odasına bu skorla avantajlı gitti. 56. dakikada Vardy'nin kırmızı kart görmesiyle rakibi üzerindeki baskısını artıran başkent temsilcisi, Carroll'ın 84. dakikadaki penaltı golüyle skora 1-1'lik dengeyi getirdi. Bu golden iki dakika sonra Cresswell ile üstünlüğü yakalayan West Ham United, 90+5. dakikada Ulloa'yı durduramadı ve karşılaşma 2-2 berabere tamamlandı.

Vardy gelecek hafta cezalı duruma düştü

Bu sezon Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester City gibi Premier Lig'in güçlü takımlarına karşı aldığı skorlarla dikkati çeken West Ham United karşısında ilk isabetli şutunda golü bulan Leicester City, Vardy'nin atılmasıyla zorlansa da uzatma bölümünde beraberliği yakalayarak şampiyonluk yolunda önemli bir virajı daha az kayıpla geçti.

Ligdeki 5 maçlık galibiyet serisi sona eren Leicester City'de ikinci sarı karttan kırmızı kart gören Vardy, gelecek hafta sahalarındaki Swansea City maçında takımdaki yerini alamayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.