Kedi sahibini bulmak için polise başvurdu

Kedi sahibini bulmak için polise başvurdu
Hollanda'da evinden uzaklaşıp geri bulamayan bir kedi, polis bürosuna giderek sahibine kavuştu.

Hollanda'nın Haarlem kentinde kaybolan bir kedi, polis bürosuna giderek hem aç kalmaktan kurtuldu hem de bu sayede yeniden sahibine kavuştu.

Aç ve zayıflamış bir şekilde Haarlem polis bürosuna gelen kedi, önce bir süre bina önünde dolaştı. Daha sonra da içeri girerek, bir köşede beklemeye başladı.

Bir süre sonra da buradaki görevlilerin dikkatini çekmeyi başardı. Polis memurlarından biri mama alarak kedinin karnını doyurdu.

Kısa sürede kendisini toparlayan kedi, bütün ısrarlara rağmen dışarı çıkmadı ve polis bürosunda kalmayı sürdürdü. Memurlar, sırayla mama alarak kediyi beslemeye devam ettiler.

Bu arada polis memurlara iyice alışan kedi, onlarla birlikte polis araçlarına binerek göreve gidip gelmeye bile başladı.

Bürodaki memurlardan biri, Haarlem Polisi'nin Facebook hesabına kedinin fotoğraflarını yükledi. Kayıp olduğundan şüphenelenilen kedinin sahibini aramaya başladı.

Adının Bunker olduğu belirtilen dişi kedinin bir haftadan fazla bir süredir kayıp olduğu bildirildi.

Polis, Haarlem hayvan barınağı ve hayvan ambulansının da yardımıyla Bunker'in sahibine ulaşmayı başardı. Kayıp kedi, hayvan ambulansı tarafından yeniden evine götürüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.