"Dursun Özbek'e şantaj yapıyorlar!"

"Dursun Özbek'e şantaj yapıyorlar!"
Galatasaray eski başkanı Adnan Polat'tan gündemi sarsacak açıklamalar geldi.

Ezber bozan açıklamalarıyla bilinen Galatasaray'ın eski başkanlarından Adnan Polat yine sözünü esirgemedi. Sarı-kırmızılı kulübün en büyük sorununun 'lise-lisesiz' ayrımı olduğunu ifade eden Polat, Galatasaray'ın kalıcı başarıyı yakalaması için bir an önce bu ayrımı ortadan kaldırması ve herkesin kulübe üye olması için gereken düzenlemelerin yapılması gerektiğini söyledi. İşte Adnan Polat'ın yine çok konuşulacak o açıklamaları:

Çifte standart var

Galatasaray'ın bir numaralı problemi çifte standart. Tüzükteki çifte standart ortadan kalkmalı ve 'liseli-lisesiz' muhabbeti bitmeli. Galatasaray'a gönül vermiş insanlar her meslekten olabilir. Bu kulübe üye olmak istiyorlarsa olabilirler. Bu söylediğim konu Galatasaray lisecilerini deli ediyor. Lisecilerin ekmek teknesi Galatasaray Kulübü.

Ayak uyduramıyor

Bütün liselileri suçlamak doğru olmaz. Ben yüzde 5 civarı bir kısımdan bahsediyorum. Bu kesim ellerindeki imkanı başkalarına kaptırmak istemiyorlar. 'Galatasaray küçük olsun, bizim olsun' felsefesi halen devam ediyor. Kulüp değişen dünyaya ayak uyduramıyor. İkinci problem mali... Biz göreve geldiğimizde gelirimiz 70 milyon dolar, Fenerbahçe'nin ise 360 milyon dolar'dı. Gelirlerin artması için çok büyük emekler verdik. 220 milyon dolar'a çıkardık G.Saray'ın gelirini... Bizden sonra gelenler pervasızca bu gelirleri harcadılar. Galatasaray önümüzde 4-5 sene buradan yukarıya çıkamayacak. Çifte standardın bu kadar çok olduğu bir kulübün yükselmesi mümkün değil.

Seçime gitmeliler

Kötü bir dönem yaşıyor Galatasaray... Dursun Özbek bunların tek sorumlusu değil. Ahkamlar kesen, bizi yok etmeye çalışanların şimdi sesi çıkmıyor. Bizi göndermek için bir araya gelenler şimdi toplansın da Galatasaray'ın bu enkazını ortadan kaldırsın. Ancak şimdiki yönetim de maalesef hayal kırıklığı. Kolay yola gidip seçime gitmeleri lazım. Galatasaray'da mayıs ayında seçim yapılması kaçınılmaz hale geldi

AYSAL'DA CESARET YOK

Adnan Polat, başkan adayları arasında yeniden ismi geçen Ünal Aysal'ın yeniden Galatasaray Başkanı olacağını düşünmediğini söyledi ve sert eleştirilerde bulundu. Aysal'ın başkanlığı döneminde kulübün kaynaklarını tükettiğini ifade eden Polat, "Ünal Aysal'ın tekrar Galatasaray başkanı olacağını düşünmüyorum. Önemli olan zor günde başkan olmak. Onlarda bu cesaret yok. Yiyebileceği miras da kalmadı artık. Galatasaray'ın kaynaklarını tüketip gitti. Ne yazık ki 2011 yılından sonra kulübün yerini bilmeyen insanlar başkan oldu" diye konuştu.

BASKI VE ŞANTAJ VAR

Bizim zamanımızda seçim kararı aldıranların hiçbirinin sesi şimdi çıkmıyor. Galatasaray bu iç kavgayla kolay kolay bir yere varamaz. * Dursun Özbek, başkan olmadan önce bana Galatasaray'daki yolsuzlukları ortaya çıkaracağına dair söz verdi. Ama bunu yapmadı. * Dursun Özbek'in bu araştırmaları yapmaması için ciddi baskı ve şantajlar var. * Benim aralarındaki kod adım Obama'ymış. Liseli olmadığım için beni öyle adlandırıyorlarmış. * Galatasaray'da görev almam ama iç barış sağlanmalı. 5 senedir locam var ama içine girmedim. * Ben Fenerbahçe'yi sportif anlamda yenmek için her şeyi yaparım. Ama Aziz Yıldırım'a düşman olacağım demek değil. * Galatasaray'ın geleceğini parlak görmüyorum. * Galatasaray'da yeniden görev almak gibi bir düşüncem yok. * Ben Galatasaray'a 25 yılımı verdim ama hiçbir zaman fanatik de olmadım Fenerbahçe düşmanı da. * Fikret Orman'ı kutluyorum. Beşiktaş'ın ihtiyacı vardı buna. * Ben stat açılışında bütün camiayı bir araya getirmeye çalıştım ama benim üzerime İnan Kıraç önderliğinde bir komplo kuruldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.