Gökhan Gönül için flaş iddia!

Gökhan Gönül için flaş iddia!
Gökhan Gönül'ün Beşiktaş ile anlaştığı iddia edildi.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, "İsteyen istediğini alabilir, biz de aldık. Tümer Metin, Beşiktaş'ın kaptanı değil miydi? Bize geldi" sözlerinin sırrı çözüldü. Sabah'ın haberine göre sarı-lacivertli kulüple olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Gökhan Gönül'ün Beşiktaş'la prensipte anlaştığı öğrenildi. Fenerbahçe'den 1 milyon 750 bin Euro garanti para alan ve maç başı ücretlerle yıllık kazancı 2 milyon Euro'yu geçen milli sağ beke, Beşiktaş'ın 2+1 yıllık olmak üzere 3 yıllık sözleşme teklif ettiği belirtildi. Bonservis bedeli ödemeyecek olan siyah-beyazlılara, Gökhan'ın 2 yıllık toplam maliyetinin 6 milyon Euro olacağı tahmin ediliyor. İki tarafın ligin bitimiyle birlikte anlaşmayı resmiyete dökmesi bekleniyor.


Fenerbahçe acele etmiyor

Gökhan Gönül ve Topal'ın Beşiktaş ile anlaştığı haberlerine karşın Fenerbahçe, masaya oturmak için acele etmiyor Fenerbahçe, sezon sonu sözleşmesi sona erecek Gökhan Gönül, Mehmet Topal ve Caner Erkin için henüz adım atmadı. Başkan Aziz Yıldırım, "Profesyonelce davranabilirler, isteyen istediği yere gidebilir" derken, Trabzonspor mücadelesi sonrası oyuncularla masaya oturabilecekleri vurgusunu yaptı. Gökhan Gönül ve Mehmet Topal'ın Beşiktaş, Caner Erkin'in ise Inter ile anlaştığı haberleri ayyuka çıkarken üç futbolcu sessizliğini koruyor. İşte üç milli futbolcunun son durumları:

Caner Erkin: Durumu en karışık isim. Kadro dışı kararı hakkında son sözü Vitor Pereira söyleyecek. Portekizli teknik adamın, Caner'in özür dilemesinden dolayı memnun olduğu ve bu açıklamanın kararında etkili olacağı ifade ediliyor. Pereira, Caner hakkında olumlu görüş bildirirse yönetim katında Caner için af gündeme gelebilir. Öte yandan Caner affedilme ihtimali nedeniyle kendi imkanlarıyla antrenman yapmaya devam ediyor.

Gökhan Gönül: Her zaman dokuz yıldır forma giydiği Fenerbahçe'de futbolu bırakmak istediğini vurguladı. Ancak şampiyonluk yakalanamadığı takdirde kulübün nasıl bir tavır alacağını kestiremiyor ve gelen teklifleri cebinde hazır tutuyor. Menajeri, Beşiktaş'ın yanı sıra İspanya ve İngiltere ekipleri ile dirsek temasında.

Mehmet Topal: Kariyerine Fenerbahçe'de devam etmek istiyor. İspanya ve İngiltere takımlarının yakın takibinde ancak Mehmet Topal'ın Fenerbahçe'de devam etme ihtimali, ayrılma ihtimalinden daha fazla olarak görülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.