Konyaspor 2016'da ilk kez..

Konyaspor 2016'da ilk kez..
2016 yılında çıktığı 19 resmi maçın hiçbirini kaybetmeyen Torku Konyaspor, dün sahasında Fenerbahçe’ye yenilerek namağlup unvanını yitirdi.

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında dün sahasında Fenerbahçe’ye 3-0 kaybeden Torku Konyaspor, 2016 yılındaki ilk mağlubiyetini aldı. 2016 yılında çıktığı lig ve kupa olmak üzere toplam 19 resmi maçta yenilgi yüzü görmeyen Torku Konyaspor dün Fenerbahçe karşısında bu serisini kaybetti. Dün oynanan yarı final mücadelesinde sarı-lacivertli takımda Volkan Şen, Nani ve Van Persie’nin gollerine engel olamayan Torku Konyaspor sahadan 3-0 mağlup ayrıldı. Avrupa’nın 5 büyük liginde 2016 yılında yenilmeyen tek takım olan yeşil-beyazlılar aldığı bu mağlubiyetle unvanını kaybetti. Torku Konyaspor, 2016 yılında ligde oynadığı 12 maçta 9 galibiyet, 3 beraberlik, kupada ise 7 maçta 6 galibiyet 1 beraberlik elde etmişti.

İÇ SAHADA 18 MAÇTIR YENİLMİYORDU

İç sahada iyi bir grafik çizen Torku Konyaspor, 18 maç sonra sahasında mağlubiyet yaşadı. Bu sezon kendi sahasında ligin 3. haftasında sadece Galatasaray’a karşı mağlubiyeti bulunan yeşil-beyazlı ekip, sonrasında oynadığı 12’si lig, 6’sı kupa olmak üzere toplam 18 maçta mağlubiyet yüzü görmedi. Dün kupa maçında Fenerbahçe’ye 3-0 mağlup olan Torku Konyaspor bu sezon sahasındaki 2. yenilgisini almış oldu.

SKUBİC VE DOUGLAS YEŞİL-BEYAZLI FORMAYLA MAĞLUBİYETLE TANIŞTI

Torku Konyaspor’un devre arası transfer döneminde takıma kazandırdığı sağ bek Nejc Skubic ve sol bek Bary Douglas Türkiye’deki ilk mağlubiyetlerini aldı. Takıma geldikleri günden bu yana mağlubiyet görmeyen Skubic ve Douglas dün oynanan Fenerbahçe maçında yeşil-beyazlı formayla yenilgiyle tanışmış oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.