Muharrem Usta'dan taraftara söz

Muharrem Usta'dan taraftara söz
Trabzonspor Kulübü Başkanı Usta, UEFA ile finansal fair play kriterleri konusunda yaşadıkları sıkıntıların gelecek dönemlerde tekrarlanmayacağı konusunda taraftarlara söz verdi.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, UEFA ile finansal fair play kriterleri konusunda yaşadıkları sıkıntıların gelecek dönemlerde tekrarlanmayacağı konusunda taraftarlara söz verdi.

Usta, Trabzonspor'un aylık dergisindeki yazısında, büyük kulüplerin geçmişlerindeki başarılar kadar gelecek adına ortaya koydukları perspektifle bilindiğini ifade ederek, henüz kısa bir süre geçmesine rağmen başlattıkları özlenen Trabzonspor'a kavuşma yürüyüşünde önemli bir mesafe katettiklerini belirtti.

Usta, UEFA'nın finansal fair play konusunda bordo-mavili kulübü incelemesi konusuna da değinerek, şunları kaydetti: 

"Özellikle Türk kulüplerinin UEFA'nın mali kriterlerine uygunsuzluk konusunda yaşadığı sıkıntılar ve alınan cezalar hepimizin malumudur. Bilhassa son birkaç yılda ortaya çıkan kötü ekonomik tablo nedeniyle kulübümüz de bu konuda UEFA incelemesine tabi tutulmuştur. Şunu açıkça ifade etmeliyim ki yönetim kurulu ve profesyonel ekibimizle bu badireyi az hasarla atlatmak adına çok ciddi bir çaba ortaya koyduk.

Bu çerçevede mart ayında UEFA yetkilileriyle son derece önemli bir toplantı gerçekleştirdik. Önümüzdeki günlerde açıklanacak sonuç ne olursa olsun Trabzonspor taraftarı bilmelidir ki bu kulüp ekonomik olarak da ayağa kalkacaktır. Geçmişte yapılan hataların tekrarlanmaması ve Trabzonspor'un bundan böyle benzer incelemelere konu olmaması ben ve arkadaşlarımın taraftara sözüdür."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.