Ak Parti Doğu’da nabız yokladı

Ak Parti Doğu’da nabız yokladı
Ak Parti, Doğu ve Güneydoğu’da bulunan 23 ilde seçmenin nabzını tuttu. Başkanlık, çözüm süreci ve terörle mücadele konusunda vatandaşın düşüncelerini sordu. Peki vatandaş Ak Parti’nin bu sorularına ne cevap verdi?

Doğu ve Güneydoğu’da bulunan 23 ilde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren  AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Selçuk Özdağ, vatandaşın Kandil ve HDP’den şikayetçi olduğunu söyledi.

AYRI AYRI RAPORLAR HAZIRLANIYOR

AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı, Doğu ve Güneydoğu’nun 23 iliyle ilgili ayrı ayrı raporlar hazırlıyor. Iğdır, Malatya ve Gaziantep dışındaki 20 kentin raporları tamamlandı. Bizzat sahaya inen Başkan Selçuk Özdağ ve yardımcıları, STK temsilcileri ile vatandaşların sorun ve önerilerini tek tek hazırladıkları raporlara yansıttı. Yeni anayasa, başkanlık sistemi, çözüm süreci ve terörle mücadele konusunda bölge halkının nabzı tutuldu. Eksik 3 ilin de eklenmesiyle raporlar, Başbakan Ahmet Davutoğlu’na sunulacak.

VATANDAŞ EKMEĞİNİN PEŞİNDE

Yürüttükleri çalışmalar hakkında Karar’a bilgi veren AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Selçuk Özdağ, “Bölge halkı anayasa değişsin, başkanlık sistemine geçilsin istiyor. Kalkınma hamleleri devam etsin, buradaki işsizliğe çare bulun, organize sanayi bölgelerimiz olsun diyorlar” dedi.

HDP VE KANDİL’E KIZGINLAR

Hendek siyaseti nedeniyle kendi seçmenlerinin bile HDP’ye ve Kandil’e kızgın olduğunu belirten Özdağ, şöyle devam etti: “Halkımızın devletinin yanında olduğunu tespit ettik. Türkiye artık 90’ların Türkiye’si değil. Burada bizim huzurumuzu kaçıran PKK’dır. Bizi bu PKK’dan kurtarın diyorlar. Çocuklarımızı dağa kaçırıyorlar, kazancımıza ortak oluyorlar diyorlar.”

Erol Metin / Karar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.