G.Saraylı yıldız için flaş açıklama: "Görüşüyoruz"

G.Saraylı yıldız için flaş açıklama: "Görüşüyoruz"
Ajax Teknik Direktörü Frank de Boer, Galatasaray’ın yıldızı Sneijder ile iletişimde olduklarını söyledi.

Hollanda devi Ajax Teknik Direktörü Frank de Boer, deplasmanda Heerenveen'i 2-0 yendikleri maçın ardından verdiği röportajda transfer yapmak istediklerini ve kafalarında birkaç isim belirlediklerini ifade etti.

Eski oyuncuları Klaas-Jan Huntelaar'ın da adaylar arasında olduğunu belirten De Boer, Galatasaray'da forma giyen yıldız oyuncu Wesley Sneijder'le de sürekli iletişimde olduklarını açıkladı. Kadro bakımından yetersiz olduklarını belirten ve takviyeye ihtiyaç duyduklarını ifade eden Hollandalı teknik adam, ellerinde Milik dışında santrafor olmadığını dile getirdi ve "İki iyi golcüye ihtiyacımız var. Milik'in arkasında bekleyen forvetimiz yok. Sadece El Ghazi'yi sayabilirim. Kasper Dolberg büyük bir yetenek ancak Şampiyonlar Ligi için iyi golcülere sahip olmamız gerekiyor. Neler olacağını göreceğiz" şeklinde konuştu.

Huntelaar'a olan ilgilerini de doğrulayan Fran de Boer, Sneijder'le de sürekli temas halinde olduklarını söyleyerek, "Transfer konusunda futbol direktörümüz Marc Overmars bir yanıt verdi mi bilmiyorum. Hemen bir karar verme niyetinde değil. Her zaman detaylı inceleme sonrası karar vermekten yanayız. Biz bu tarz isimlerle sürekli temas halindeyiz, hatta Sneijder'le bile" şeklinde konuştu..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.