Maocu Perinçek'ten flaş çıkış!

Maocu Perinçek'ten flaş çıkış!
Maocu Doğu Perinçek'in bir gazeteye verdiği röportajda "Sadece MİT’te değil her yerde etkiliyiz" demesi, akıllarda soru işaretleri oluşturdu.

Gündemi yüzeysel haberlerden takip eden vatandaşın kafası bir hayli karışık. Bu kafa karışıklığında dine olan mesafeli bakışıyla dikkat çeken Maocu Doğu Perinçek’in açıklamalarının payı büyük.

Yargıtay’ın Ergenekon kararını bozması mağdurları sevince boğarken, farklı tartışmaları da beraberinde getiriyor. Malum Ergenekon davası sanıklarından Doğu Perinçek’in gazete ve televizyonlara verdiği röportajlar kafaları karıştırıyor, soru işaretleri oluşturuyor.

Devlet kademelerinden FETÖ’nün temizlenmesinden memnuniyet duyan vatandaş bir taraftan sevinirken diğer taraftan da “Acaba bu boşluğu kim ya da kimler dolduruyor?” diye sormadan edemiyor… Maocu düşünceleriyle ön plana çıkan, dindarlara olan düşmanca tutumuyla bilinen Perinçek’in, geçtiğimiz haftalarda Yeni Yüzyıl gazetesine yaptığı “Sadece MİT’te değil her yerde etkiliyiz” şeklindeki açıklamaları zihinlerde, “Dimyat’a pirince giderken evdeki bulgurdan mı olacağız veya Paralel’den kurtulurken, Maocu yamuğa mı yakalanacağız?” değerlendirmelerinin yapılmasına neden oluyor.

yamuk.jpg

BOŞLUĞU KİM DOLDURUYOR?

Paralel ihanet çetesi mensupları devlet kadrolarından bir bir temizlenirken Perinçek’in, “Aydınlıkçılar sadece MİT’te değil her yerde etkili.Fethullah Gülen örgütünün boşalttığı yerlere Tayyip Erdoğan’ın adamları gelmedi.” şeklinideki sözleri hafızalardaki tazeliğini koruyor. Gündemi medyadan takip eden vatandaş, “Peki bu boşluğu kim dolduruyor?” sorusunu soruyor. Anlaşılan zihinlerin berraklaşması için biraz daha zamana ihtiyaç var.

Habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.