Cumhurbaşkanı Erdoğan toplu açılış töreninde konuşuyor-CANLI

Cumhurbaşkanı Erdoğan toplu açılış töreninde konuşuyor-CANLI
Cumhurbaşkanı Erdoğan Antalya'da toplu açılış töreninde halka hitap ediyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Antalya bir dünya şehridir. Öyle ki dünyanın tüm güzelliklerini Antalya'da görmek mümkündür. Bugün burada 840 milyon yatırım bedeli olan bir çok eseri hizmete açıyoruz.

Bunların başında raylı sistem geliyor. Antalya'mızın uzun zamandır beklediği bir sistemdir. Ama bundan önceki yönetim yatırımları durdurma gayreti içine girmişti.

Bu raylı sistem adeta rekor bir sürede tamamlandı. Bir diğer önemli yatırım G20 ve EXPO vesilesiyle şehrimize kazandırılan bağlantı yollarıdır.

Antalya'yı yeniden bir şantiye haline gördüm Büyükşehir başkanına ve ekibine teşekkür ediyorum. Bütün bunlar modern şehircilik anlayışının ne olduğunu ve bunları kimin başarabileceğini anlamak için çok önemli. 

Antalya değişim ve dönüşümü bizim iktidarımız döneminde yakaladı. İnşallah EXPO 2016 Antalya, ülkemizin ve şehirimizin tanıtımına katkı sağlayacaktır.

EXPO 2016'ya 8 milyon ziyaretçi gelecek. EXPO Türkiye'nin dünyaya tanıtımında farkli bir nokta olacak. Bizim iktidarımız döneminde icraatlarımızın ulaştığı yere bunların hayalleri bile ulaşamaz.

 

 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.