Aykut Kocaman Fenerbahçeli yıldızın peşinde!

Aykut Kocaman Fenerbahçeli yıldızın peşinde!
Torku Konyaspır teknik direktörü Aykut Kocaman Fenerbahçe'den Bruno Alves'i transfer etmek istiyor.

Holmen ve Meha ile sözleşme yenilemeye hazırlanan Konyaspor, dış transferde de gaza bastı.

Süper Lig’de 3.’lük koltuğundaki yerini sağlama alan ve en yakın rakibi Başakşehir’e 8 puan fark atan Yeşil-Beyazlılar, Avrupa kadrosunu kurmak için çalışmaları hızlandırdı. Bir mucize yaşanmazsa gelecek sezon UEFA Avrupa Ligi’ne katılacak Konya’nın gündeminde 3 bomba isim var.

İKİ YILDIZ BOŞA ÇIKIYOR

Teknik direktör Aykut Kocaman, Fenerbahçe’nin tecrübeli stoperi Bruno Alves’i mutlaka takımda görmek istiyor. Sezon sonunda Sarı-Lacivertliler ile sözleşmesi bitecek olan 34 yaşındaki futbolcu, Anadolu Kartalları’nın ilk hedefi. Bonservis bedeli ödemek istemeyen Konyaspor, küme düşme potasında bulunan ve ligde kalma umutları iyice azalan Mersin’in forveti Welliton’u da radarına aldı. Brezilya forvet, Alves gibi Mayıs ayında serbest kalacak.

MADDİ ŞARTLAR OLUŞURSA

Trabzonsporlu Sefa Yılmaz ise menacerler aracılığıyla Konya’ya önerildi. Bordo-Mavili kulüpte 3 milyon TL alacağı bulunan ve kadro dışı kalan Sefa, sezon sonunda kesin olarak gönderilecek. Başarılı kanat oyuncusunun potansiyeline güvenen Aykut Kocaman, ekonomik şartların oluşması halinde Sefa’yı da istediğini yönetime iletti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.