CHP'li Erdem'in para kaynağı ortaya çıktı

CHP'li Erdem'in para kaynağı ortaya çıktı
Karşı Gazetesi'ne yönelik yapılan operasyonlarda CHP'li Eren Erdem'in para kaynağı ortaya çıktı.

Karşı Gazetesi’ne yönelik yapılan soruşturmada ortaya çıkan teknik takip konuşmaların ardından Eren Erdem çıktı. Gazetenin Eski Genel Yayın Yönetmeni olan Erdem ile D.Z. arasında ‘İki kişi bunu bir yerde kessin’ şeklinde adı geçen Ş.Ö. konuştu. 

CİDDİ EKONOMİK SIKINTILARI VARDI

Ayrıca bir seyahat şirketinin acentalığını yapan Ş.Ö. Erdem’in insanları dolandırarak milletvekili olduğunu dile geitiriyor. Ş.Ö. 25-30 yıldır CHP’nin içinde olduğunu belirterek “Ben Eren Erdem’i Gezi parkı olaylarından önce tanıyordum. Dükanımı kiralamıştı. Dükkânda dış cephe işleriyle uğraştığını aynı zamanda kitap yazdığını söylüyordu. Ama hiçbir faaliyeti yoktu. Çok ciddi ekonomik sıkıntıları vardı. Kendisi sürekli hayal aleminde geziyordu” açıklamalarında bulundu. 

ALLAHPEREST SOSYALİST ADAY

Ş.Ö. ayrıca şunları anlattı: “Derken bir gün kendisini televizyonlarda gördüm. Erdem’in en çok dini istismar yapmasından dolayı rahatsızdım. Sonra bir gün ön seçimde CHP’den milletvekili adayı olduğunu gördüm. Ulusal bir gazetede yayınlanan “Allahperest sosyalist aday” haberine de bakıldığında kendisinin nasıl bir istismar içinde olduğu açıkça görülüyor. Bir takım cemaatlere göndermeler yapıyordu. Oradan bir takım maddi destekler alıyor. Ben bunu sorguladım. Dedim ki ‘Arkadaşlar bu adam böyle böyledir. Bu adamın arka bahçesi kim? Bunu kim finanse ediyor?’” Ş.Ö. ayrıca, “Kendisinin Fetullahçı olmadığını ama Fetullahçıların onu kullandığını düşünüyorum. Genel Başkanımız Eren Erdem’i tanımazdı” diye konuştu.

Akşam

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.