Hain PKK'lılar Adana'da yakalandı

Hain PKK'lılar Adana'da yakalandı
Adana’da yol kesip haraç alan hain bölücü terör örgütü mensuplarından biri çatışmada öldürülerek yakalanırken diğerleri tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hain bölücü terör örgütü PKK sempatizanlarının genellikle korsan gösteri yaptığı Seyhan ilçesi Küçükdikili mevkii Şehitlik Caddesi’nde gece, PKK’lı olduğu belirlenen 7 kişilik grup, yol kesip vatandaşı gasp etti. 3 gece art arda PKK’lılar tarafından gasp edilen vatandaşlar polise ihbarda bulundu.

"POLİS" DİYE BAĞIRDILAR

Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri caddede pusu kurarak PKK’lıları gecenin ilerleyen saatlerinde ellerinde uzun namlulu silahlarla caddeye çıkıp yoldan geçen araçları durdurup haraç almaya ve gasp etmeye başlaması üzerine, sivil bir araçla caddeye hareket etti. Polisin aracını durduran PKK'lılar polis diyerek bağırmalarının ardından çatışma çıktı. Çatışmada bir PKK'lı ölü ele geçirilirken diğerleri yakalanaran tutuklandı.

Emniyette sorguya alınan Yusuf D., Barış Ç., Hüseyin K., Mesut D., Muhammed D. ve Yunus G. daha sonra adliyeye sevk edildi. Savcı, zanlıları tutuklanmaları talebiyle Adana 4. Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk etti.Zanlılardan Yusuf D., Barış Ç. ve Hüseyin K. tutuklandı, Mesut D.’ye ise adli kontrol ve yurt dışına çıkma yasağı verildi. Muhammet D. ile Yunus G.’ye ise ev hapsi verilerek serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum