Kalın'dan flaş açıklamalar

Kalın'dan flaş açıklamalar
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın gündemle alakalı önemli açıklamalarda bulundu.

 

İbrahim Kalın'ın konuşmasından satırbaşları:

Bugünlerde gerek Çanakkale, gerek Kutül Amare ruhu karşı karşıya olduğumuz meydan okumalara cavp niteliğinde. Birileri soykırım yalanlarıyla Türkleri ve Ermenileri birbirlerini düşürmeye çalışabilir. Ama biz ortak kardeşlğimizin altını çizmeye devam edeceğiz. O dönemde yaşananlar ortak bir acı olarak ele alınmalı.

Bu çerçevede Cumhurbaşkanı Erdoğan Azerbaycan'a gidiyor. Bugün bu anlamda Gençlik bir forumu yapılıyor, bu forumun açılışı da yarın sabah Cumhurbaşkanımızın katılımıyla yapılacak. Bu ziyaret sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın  Hırvatistan ziyareti olacak.

1915 OLAYLARI

Tek taraflı tarih anlayışı empoze edilmeye çalışılıyor. O dönemde yaşananlar ortak bir acı olarak ele alınmalı. Geleceğe dostluk perspektifinden bakılmalı. 

TERÖRLE MÜCADELE

Mardin'in Nusaybin ilçesinde şehit olan 2 askerimize rahmet diliyor, yaralanan 3 askerimize şifalar diliyoruz. Terörle mücadele konusunda kararlılığımız devam ediyor. Bu alçak terör örgütü çekildikleri yerlere bomba bırakarak alçak yüzünü gösteriyor. Terörün hiçbir yüzünün kabul edilmesi söz konusu değildir. Mutabakat gibi sözlerin geçerliliği yoktur. PKK terörünün ve diğer terörlerin aklanması yönünde yapılan bütün faaliyetleri reddettiğimizi ve kınadığımızı söylemek istiyorum.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.