PKK gazetesinden skandal kaymakam iddiası

PKK gazetesinden skandal kaymakam iddiası
Bölücü terör örgütünün yayın organı olan Özgür Gündem adlı sözde gazete, sosyal medya hesabından skandal bir iddiada bulunarak, "Acılar bitti huzur geldi" diyen Uludere Kaymakamı'nın PKK'dan korktuğu için Jandarma Karakolu'nda yaşadığını ileri sürdü.

PKK gazetesi Özgür Gündem, sosyal medya hesabından skandal bir iddiada bulunarak, "Acılar bitti huzur geldi" diyen Uludere Kaymakamı'nın PKK'dan korktuğu için Jandarma Karakolu'nda yaşadığını ileri sürdü.

Milliyet gazetesinde bugün "Acılar bitti huzur geldi" başlıklı bir haber yer aldı.

"Uludere'nin gündemi hendek değil yatırım" üst başlığıyla verilen manşet haberde, "Karakol ve köy baskınlarında büyük acılar yaşayn Uludere artık göç vermiyor, göç alıyor" deniliyordu.

Haberde ayrıca, Uludere Kaymakamı İbrahim Halil Şivgan'ın açıklamaları yer alıyordu.

Kaymakam Şivgan, terör ortamından huzura dönüşen süreci şöyle anlatıyordu: "Irak'a 76 km sınırı olan ilçemizde huzur ve güven ortamı hakim. Vatandaş odaklı insan haklarına saygılı devletin şefkatli yönünü göstererek, kardeşliği vurguladık. Vatandaş da bunu görünce daha çok devletine güven duydu ve huzura yönelik politikalara destek verdi."

vd-059.gif

Bugün halen hazırlanıp, basılabilen ve dağıtılabilen PKK gazetesi Özgür Gündem, Milliyet'in bu haberiyle ilgili skandal bir iddiada bulundu.

Özgür Gündem, facebook hesabından Milliyet'in  "Acılar bitti huzur geldi" başlıklı haber kupürünü paylaşıp "Uludere Kaymakamının ilçe Jandarma Karakolu'nda yaşadığını biliyor musunuz?" iddiasında bulundu.

Paylaşımda "Milliyet'in  "Acılar bitti, huzur geldi" manşetini dayandırdığı Kaymakam İ.Halik Şivgan'ın ailesiyle birlikte Jandarma Karakolu'nda yaşıyor" iddiasında da bulunuldu. 

Habervaktim.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.