İşte hakeme saldıran taraftarın ifadesi

İşte hakeme saldıran taraftarın ifadesi
Trabzonspor - Fenerbahçe maçında sahaya atlayarak mücadelenin çizgi hakemi Volkan Bayarslan'a saladıran O.M. yaptığı hareketten pişman olduğunu söyledi.

Avni Aker Stadı'ndaki karşılaşma hakemi Volkan Bayarslan'a yumruk atan O.M. "Kamu görevlisini yaralama" ve "6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanuna muhalefet etmek" suçundan tutuklanması talebiyle sevk edildiği Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’nde verdiği ifadesinde üzgün ve pişman olduğunu söyledi. Maçın atmosferi sebebiyle hakeme kızdığını belirten O.M.'nin ifadesinde, "Maçın atmosferinde bir anda öfkelenerek sahaya girdim. Hakeme yaptığım için çok üzgün ve pişmanım. Trabzonspor camiasına verdiğim zarardan ötürü de ayrıca üzgünüm" dediği öğrenildi.

Tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan O.M. ailesi ile birlikte Trabzon Adliye Sarayı'ndan ayrılırken kendisini bekleyen gazetecilere herhangi bir açıklama yapmadı.

6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanuna muhalefet ettiği iddiasıyla gözaltına alınan N.M.'nin ise ifadesinde sahaya atlamadığını, tribünlerdeki kargaşa sırasında sahaya düştüğünü ancak hakeme saldırmasının sözkonusu olmadığını söylediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.