Şimdi de imam tacizden tutuklandı

Şimdi de imam tacizden tutuklandı
​Toplum olarak bize bir haller oldu.. İHL'lerde patlak veren taciz skandallarının ardından, Çorum'da da bir imam cinsel istismardan tutuklandı.

Ülkemizde son dönemde adeta cinsel istismar patlaması yaşanıyor. Eğitimde taciz ve tecavüz olayları gözbebeğimiz İmam hatip okullarına kadar sıçrarken, şimdi de bir imam tacizden tutuklandı. Birbiri ardına patlak veren skandallar "Bize bir haller oldu" dedirtiyor.

Çorum’da Alaca İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği (ALİMDER) Başkanı ve Yunus Emre Camii imamı 48 yaşındaki S.A., yarışma için çalıştırdığı 13 yaşındaki iki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen S.A., hakkındaki suçlamaları kabul etmeyerek, hepsinin iftira olduğunu beyan etti.

Ancak S.A., geçen cuma günü çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak Çorum Sungurlu Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.

"KUMPAS KURULDU"

Ve Adana Çukurova'da bir ortaokulda 11 ve 12 yaşlarındaki 10 kız öğrenciye cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklanıp hapse atılan matematik öğretmeni 61 yaşındaki Z.G. hakkında 220 yıl hapis cezası istemiyle dava açıldı. Zanlı Z.G. suçlamaları kabul etmeyerek “Amacım matematiği çocuklara sevdirmekti. Kumpas kuruldu” savunmasında bulundu. Dava sürüyor.

Düzce’de ise bir ortaokulun yakınındaki marketin sahibi 48 yaşındaki H.A., okulun giriş-çıkış saatleri ve teneffüslerde dondurma almak için gelen 12-14 yaşlarında 8 kız çocuğa elle ve sözle tacizde bulundu. Çocukların durumu ailelerine anlatarak şikâyette bulunmaları üzerine market sahibi H.A., gözaltına alındı. H.A. çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

VE KORUYUCU AİLE...

Yine Adana’da çocukları olmayan ilkokul öğretmeni 60 yaşındaki M.Ö. ile eşi P.Ö., 14 yıl önce yetiştirme yurdunda kalan 4.5 yaşındaki N.G’yi koruyucu aile olarak yanlarına aldı. İddiaya göre M.Ö., küçük kızı taciz etmeye başladı. 16 yaşına gelen N.G’nin öz annesi S.G.’nin suç duyurusu üzerine tutuklanan M.Ö. 24 yıl hapse çarptırıldı. Taciz kurbanı kız “Karşı çıktığım zaman dövüyordu” diye ifade verdi.

Habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum