Başkan Tiryaki'ye Bosna'da yoğun ilgi

Başkan Tiryaki'ye Bosna'da yoğun ilgi
Altındağ Belediyesi tarafından Bosna Hersek’'te açılış töreni için ülkeye giden Veysel Tiryaki ve beraberindeki belediye heyetine ilgi yoğundu.

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Visoko halkı tarafından yoğun bir ilgiyle karşılandı. Ak Parti Altındağ İlçe Başkanı Ahmet Karaca, belediye meclis üyeleri, ilçe teşkilatı mensupları,  Altındağ Belediyesi başkan yardımcıları, müdürleri ve personellerinden oluşan bir heyetle Bosna Hersek’e giden Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Visoko Belediye Başkanı Amra Babic tarafından karşılandı. Önce Visokolu çocukların verdiği konseri izleyen Veysel Tiryaki, okullar arası resim yarışmasında ödül alan Visokolu çocukları tebrik etti. 

Bosna şehitleri için dua edildi

Sonrasında Srebrenica şehitleri için yapılan anıta giden Başkan Tiryaki ve beraberindeki heyet, Bosna şehitleri için dua etti.  Tabhane Camii ve Beyaz Camii’yi ziyaret eden heyet, Cuma namazını ise Osman Efendi Recoviç Medresesi’nde kıldı.

Visoko Belediyesi’ni de ziyaret eden Başkan Tiryaki, Altındağ’ın kalbinin bugün burada, Bosna Hersek’te, Visoko’da attığını dile getirdi. Altındağ Belediyesi olarak Visoko’ya bir kültür merkezi kazandırmaktan büyük mutluluk ve gurur duyduğunu aktaran Başkan Veysel Tiryaki, Visoko Belediyesi ile kardeşlik protokolü imzaladıklarını hatırlatarak, “Bizim kardeşliğimiz lafta değil.” diye konuştu.

Visoko Belediye Başkanı Amra Babic ise, hem iki ülke arasında hem de iki şehir arasındaki dostluğun daima var olacağını belirterek, Altındağ Belediyesi’nin Bosnalı kardeşlerine hediye ettiği bu kültür merkezinin kendileri için çok anlamlı olduğunu vurguladı.

altndbsnc_2.jpgaltndbsnc_3.jpgaltndbsnc_4.jpgaltndbsnc_6.jpg

Visoko halkının yoğun ilgi gösterdiği Altındağ Belediyesi heyeti, gittiği her yerde Türk Bayrakları ile karşılandı. Başkan Tiryaki, özellikle çocuklarla bol bol fotoğraf çektirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.