Fuhuş operasyonu: Anne+Baba+Oğul

Fuhuş operasyonu: Anne+Baba+Oğul
İnternetten tanıştıkları kadınları kandırarak fuhuş yaptırdıkları iddia edilen, aralarında anne, baba ve oğlunun da bulunduğu 10 kişilik şebeke polis tarafından çökertildi.

Konya'da gerçekleştirilen fuhuş operasyonunda aralarında anne, baba ve oğlunun da bulunduğu 10 kişi gözaltına alındı. Şebekenin, internetten tanıştıkları işsiz kadınları 'Fuhuşta çok iyi para var. İyi para kazanırsınız' diyerek fuhuş yaptırdığı ileri sürüldü.

Ahlak Büro Amirliği polisi, bir şebekenin internetten tanıştıkları kadınları kandırıp, fuhuşa sürüklediklerini belirledi. Bunun üzerine çalışma başlatan polis, yaklaşık 4.5 ay süren teknik ve fiziki takibin ardından bugün eş zamanlı olarak önceden belirlenen adreslere operasyon düzenledi.

BABA-ANNE-OĞUL ÜÇGENİ

Operasyonda şebekenin elebaşılığını yaptığı ileri sürülen 53 yaşındaki M.M., eşi 57 yaşındaki K.G. ve oğlu 24 yaşındaki F.G.'nin de bulunduğu 10 kişi gözaltına alındı. Operasyon kapsamında 13 mağdur kadının ifadesine başvuruldu. Şebekenin internetten tanıştığı Denizli ve Antalya'da oturan işsiz kadınları 'Fuhuşta çok iyi paravar. İyi para kazanırsınız' diyerek kandırıp fuhuş yaptırdığı ileri sürüldü. Şüpheliler, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak üzere Ahlak Büro Amirliği'ne götürüldü.
 

ajanslar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.