Birleşik Haziran Harekatı’ndan provokasyon

Birleşik Haziran Harekatı’ndan provokasyon
O grup yine iş başında. Geçen yıl İstanbul’da izinsiz 1 Mayıs kutlaması ve izinsiz stant açma girişiminde bulunarak İstanbul’da kavga çıkartıp 8 kişinin yaralanmasına neden olmuşlardı.

Birleşik Haziran Hareketi adlı marjinal grup TBMM Başkanı'nın laiklik yorumundan sonra Ankara'da eylem çağrısında bulundu...

Geçtiğimiz yıl İstanbul’da pek çok provokasyon girişimiyle dikkat çeken Birleşik Haziran Hareketi adlı sözde grup TBMM Başkanı İsmail Kahraman’ın "Laiklik bir kere yeni anayasada olmamalıdır" açıklamasını bahane ederek sosyal medya hesaplarından eylem çağrısında bulundular.

söz konusu grup geçtiğimiz yıl  İs­tan­bu­l’­da mu­ha­fa­za­kar­la­rın en yo­ğun ya­şa­dı­ğı il­çe olan Fa­ti­h’­te AK Par­ti­li­le­rin se­çim stan­dı­nın ya­nı­na izin­siz il­le­gal bi­çim­de stant aç­mak is­te­mişti. Fatih’te Pro­vo­ka­tif sa­taş­ma­lar so­nu­cun­da kav­ga çık­mış ve 8 ki­şi ya­ra­lan­mıştı. Geçen yıl 1 Mayıs’ta izinsiz gösteri yapmak isteyen grup İstanbul’dan sonra bu kez de Ankara’yı karıştırma gayretinde. 

islamcilar-beatles-uyelerini-lise-ogrencisi-sandi.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum