İstanbul'da otobüste skandal taciz görüntüleri

İstanbul'da otobüste skandal taciz görüntüleri
Son dönemde iyice artan taciz rezaletlerine bir yenisi eklendi. İstanbul'da bir otobüste cinsel organını dışarı çıkararak bir kadını taciz eden sapığın görüntüleri anbean kaydedildi. Sapığın kimliği tespit edilmeye çalışılıyor.

Son dönemde özellikle okullarda iyice artan taciz rezaletlerine bir yenisi otobüsle eklendi. İstanbul'da bir otobüste cinsel organını dışarı çıkararak bir kadını taciz eden sapığın görüntüleri anbean kaydedildi. Sapığın kimliği tespit edilmeye çalışılıyor.

Otobüste cinsel taciz görüntülerini yolculardan biri cep telefonuna kaydetti. 

Alınan bilgilere göre, dehşete düşüren taciz olayı sabah 07.30'da Yenidoğan - Kadıköy seferini yapan 19 E numaralı halk otobüsünde yaşandı. Otobüse birkaç arkadaşı ile birlikte binen şahıs, bir kadına tacizde bulundu. Cinsel organını çıkaran zanlı, dakikalarca kadını taciz etti. O anlar bir yolcunun cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

Dehşete düşüren taciz olayı, yolcu dolu otobüste dakikalarca devam etti. Görüntüleri çeken yolcunun tacizciler tarafından fark edildiğini anlayınca, korkarak otobüsten indiği öğrenildi. Sancaktepe İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, tacizcinin yakalanması için çalışma başlattı. 

videogaleri.gif

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.