Hami Mandıralı'nın yerine 2 aday!

Hami Mandıralı'nın yerine 2 aday!
Sezon sonu Trabzonspor'dan ayrılması beklenilen Hami Mandıralı'nın yerine iki aday var.

Spor Toto Süper Lig’de kötü bir sezon geçiren Trabzonspor, gelecek yılın planlanmasının yapılabilmesi için harekete geçti, teknik direktör arayışlarına başladı.

Ligdeki hedeflerinden tek tek uzaklaşan bordo mavili kulüp, yeni bir sayfa açmak için Fenerbahçe maçından sonra kolları sıvadı. Yönetimin, yeni sezon için ilk olarak teknik direktörü belirleyeceği, ardından dra transfer çalışmalarına hız vereceği bildirildi.

YABANCIDA FONSECA VE LUCESCU

Trabzonspor'un teknik direktör konusunda ilk tercihini yabancı bir antrenörden yana kullanacağı belirtildi. Bordo mavililerin Portekiz'in Braga takımını çalıştıran Paulo Fonseca ile sıcak temas halinde olduğu ifade edildi. Yönetimin Shakhtar Donetsk'in başındaki Mircea Lucescu'dan da vazgeçmediği öne sürüldü.

YERLİDE ERSUN YANAL

Yerli teknik adam olarak Ersun Yanal ismi yeniden gündeme geldti. Bordo mavili yönetimin elini çabuk tutarak sezon sonuna kadar teknik direktör konusunu sonuçlandırmayı hedeflerdiği bildirildi.

GENÇLERE GÜN DOĞDU

Trabzonspor'da Sadi Tekelioğlu döneminde A takımda şans bulmaya başlayan ancak Hami Mandıralı'nın göreve gelmesiyle kadro derinliği mazanıldığı için geri planda kalan genç oyunculara gün doğdu. Bordo mavili yönetim, ligde kalan 4 maçta gençlere daha fazla şans verme kararı aldı.

Genç oyuncular Muhammet Beşir, Yavuz, Semih, Melih, Yusuf Yazıcı, Savaş, Abdülkadir, Mehmet Yeşil ve Denizhan'ın kalan haftalarda kendilerini gösterip A takımda kalıcı olarak forma giymeleri hedefliyor.

(Fotomaç)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.