2 yavru kediye ait kesik baş bulundu

2 yavru kediye ait kesik baş bulundu
Osmaniye'de Sibel Temel isimli şahıs evinin bahçesinde gövdesinden ayrılmış 2 adet yavru kedi başı buldu.

Kent merkezindeki müstakil evinin bahçesine sokak kedileri için barınak oluşturup su ve mama bırakan Sibel Temel, dün sabah bahçeye çıktığında 2 yavru kediye ait kesik baş buldu. Manzara karşısında şok olan Temel'in ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, inceleme yaptı. Bahçede ve evin çevresindeki sokaklarda kedilerin bedenleri bulunamazken, kafalarının bilinçli olarak mı kesildiği yoksa bir yaban hayvan tarafından mı koparıldığının inceleme sonunda ortaya çıkacağı belirtildi.

Kedilerin başlarının kesilip bahçesine atıldığını iddia eden Sibel Temel, kedi kafalarını görür görmez hemen yetkilileri aradığını belirterek, "Minicikler daha, 10 günlük veya 20 günlük kedi yavruları. Bazen hayvanların kendi yavrularını da yediklerini bilirim ama bu şekilde bıçak izleri var gibi" dedi. Yapılan incelemenin ardından Sibel Temel, kesik başları evinin bahçesine gömdü.

5720a30d67b0a974687cd091.jpgosmaniye-de-2-yavru-kediye-ait-kesik-bas-bulu-2-8389773_o.jpgosmaniye-de-2-yavru-kediye-ait-kesik-bas-bulu-4-8389773_o.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.