Aziz Yıldırım şaşırttı!

Aziz Yıldırım şaşırttı!
Kontratı bitenlerle buluşmayı Trabzon maçı sonrasına bırakan Aziz Yıldırım kimseyle iletişime geçmedi.

Trabzonspor engelini güzel futbol ve farklı skorla geçip, şampiyonluk yarışında Beşiktaş’ın ensesine yapışan F.Bahçe’ye bahar bir türlü gelmiyor. 

Takımın Braga’ya elenerek Avrupa’ya veda etmesiyle esen sert rüzgarlar, G.Saray beraberliği ve Caner krizi yüzünden şiddetini arttırmıştı.

Son haftalardaki üst üste galibiyetler bile ortamı yumuşatmaya yetmedi.

Her gün yeni bir sorunla karşılaşan sarı-lacivertlilerde yeni gündem sözleşmesi sezon sonu bitecek isimler.

Başkan Aziz Yıldırım geçtiğimiz hafta düzenlediği basın toplantısında bu isimlerle Trabzonspor karşılaşmasının ardından masaya oturacaklarını bizzat açıklasa da yıldızları ne arayan var ne de soran.

Sosyal medyadan özür dileyip, dostları aracılığıyla pişman olduğunu defalarca dile getiren Caner’e henüz af çıkmazken, milli sol bekin yanı sıra Gökhan Gönül ve Mehmet Topal’la da henüz iletişime geçilmedi.

Milli Takım kampı başlamadan bu durumun açığa kavuşmasını isteyen oyuncular, yurt içi ve yurt dışından gelen teklifleri ‘Önceliğimiz F.Bahçe’ diyerek geri geçiriyorlar.

Bu üçlü kendilerine yakışanı yapsalar da içinde bulundukları durumdan oldukça rahatsızlar.

Karşılaşmalarda hata yapıp, bunun farklı yerlere çekilmesinden endişe duyan oyuncular, kafaları da rahat olmadığı için adeta diken üstünde oynuyorlar.
(Şampiy10)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.