Sur'da çekilen rap klibi Yeni Yüzyıl'ı gerdi

Sur'da çekilen rap klibi Yeni Yüzyıl'ı gerdi
Diyarbakır Sur'da çekilen rap klibi gündemdeki yerini korurken, sözleri HDP'lilerin ardından azınlık çevreleri ile liberalleri de gerdi. Yeni Yüzyıl adlı liberal gazete, bugün "KLİPTE NEFRET" manşetiyle çıktı.

Yeni Yüzyıl, Sur'da çekilen rap klibinde PKK'lı teröristler kastedilerek sarf edilen "İnsan hakkı mı, sık kafasına" şeklindeki sözleri "KLİPTE NEFRET" olarak yorumladı.

Haberde "Sokağa çıkma yasağının sürdüğü Sur'da çektiği klipte, Türkiye'deki azınlıklara hakaretler savuran rapçi, polis memuru çıktı. 'İnsan hakkı mı sık kafasına' diyen polis açığa alındı" denildi.

AÇIĞA MI ALINDI?

Yeni Yüzyıl'ın haberinde şarkıda PKK'lı teröristlere yönelik olarak sarf edilen "Ya sev ya terk et", "Herkes Ermeni hepsi kalpazan", "Eğer değişmezse kafalara sık lan, İnsan hakkını ver onda kalsın" şeklindeki sözler üzerine Valiliğin harekete geçtiğini ve klibin sahibi olan polisi açığa aldığı da ifade edildi.

Klibe ilk tepki HDP'lilerden gelmiş, ardından azınlık çevreleri "ırkçı ve nefret saçıyor" iddiasıyla açıklama üstüne açıklama yapmıştı. Diyarbakır Valiliği'nin bu tepkiler üzerine, bölücü terör örgütü ile canı pahasına mücadele eden bir polis memuru tarafından çekilen klip hakkında inceleme başlatıp, sahibi polisi açığa alması şaşkınlıkla karşılandı.

HDP'liler, Ermeniciler ve liboşlara inat, o klibi yine yayınlıyoruz:

videogaleri.gif

Habervaktim.com

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.