Hayat kadınlarından şok ifade

Hayat kadınlarından şok ifade
Adana'da düzenlenen operasyonda fuhuş yapmaktan gözaltına alınan bir kadın "Bebeğim hastanede, masraflarını karşılamak için fuhuş yapıyorum. Emzirme vaktim geldi acil gitmeliyim" diye ifade verdi.

Adana'da düzenlenen operasyonda fuhuş yapmaktan gözaltına alınan bir kadının ifadesi şok etti. Kadın "Bebeğim hastanede, masraflarını karşılamak için fuhuş yapıyorum. Emzirme vaktim geldi acil gitmeliyim" diye ifade verdi.

Adana'da ihbar üzerine takibe alınan fuhuş çetesi, Ahlak Büro Amirliği ekiplerinin düzenlediği operasyonla çökertildi.

Adana Ahlak Büro Amirliği ekiplerine 2 ay önce yabancı uyruklu ve Türk kadınlarına bir çetenin fuhuş yaptırdığı ihbarı gelmesi üzerine harekete geçen ahlak polisi çetenin şehrin farklı bölgelerinde kiraladıkları evlerde, kadınlara fuhuş yaptırdığı bilgisine ulaştı. Çeteyi takibe alan polis, yaklaşık 2 ay süren çalışma sonrasında, 30 farklı adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Ahlak polisi tarafından yapılan operasyonda, fuhşa sürüklenen 1'i Suriye, 1'i Rusya uyruklu toplam 22 kadın kurtarıldı. Çetenin 8 elemanı gözaltına alındı.

Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanan hayat kadınlarından N.G., fuhuş yaptığından ailesinin ve eşinin haberi olmadığını söyleyerek, "Erken doğum yaptım. Bebeğim kuvözde tutuluyor. Onun bakım masraflarını karşılayabilmek için fuhuş yapıyordum. Emzirme saatim geldi, acil gitmem gerekiyor" diye ifade verdi.

Ekiplerin yaptığı araştırmada bebeğinin hastanede olduğu belirlenen N.G. ile birlikte ifadesi alınan 22 kadın, sağlık kontrolünün ardından serbest bırakıldı.

Fuhuş şebekesinin gözaltında tutulan elemanları Lilia Z. (35) ile birlikte Recep K. (26), Tayyar D. (29), Ali B. (58) ile Cappar K. (42) 'fuhşa aracılık yapmak, fuhuş için yer temin etmek, insan ticareti ve para karşılığı fuhuş yaptırmak' suçlarından adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.