Ak Parti Genel Merkezi dinleniyor mu?

Ak Parti Genel Merkezi dinleniyor mu?
Daha önce devlet yöneticilerinin en mahrem toplantılarını dinlediği ortaya çıkan Paralel Yapı’nın, AK Parti Genel Merkezi’ni dinlemeye devam ettiği kaydediliyor.

AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu MKYK, tarafından il ve ilçe başkanlarını seçme yetkisinin Genel Başkan’dan alınmasını Paralel Yapı’nın sosyal medya fenomeni Fuat Avni’nin 10 gün önceden haber vermesi “AK Parti Genel Merkezi’nin dinlendiği” iddialarını yeniden gündeme getirdi.

10 GÜN ÖNCEDEN NASIL BİLİYOR

Zira Fuat Avni 19 Nisan’da attığı twetlerde, 29 Nisan’da toplanacak MKYK’da Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’ndan yetkilerin alınarak MKYK’ya devredileceğini ileri sürmüştü. AK Parti MKYK’sından Fuat Avni’nin 10 gün önce iddia ettiği şekilde bir kararın çıkmasıyla birlikte “AK Parti Genel Merkezi dinleniyor” tartışmalarını yeniden alevlendirdi.

vd-046.jpg

NOKTA DERGİSİ DE EN MAHREM BİLGİLERİ YAYINLAMIŞTI

Hatırlanacağı üzere yine geçtiğimiz aylarda Paralel Yapı’ya ait olduğu bilinen Nokta dergisi de AK Parti strateji grubunun Genel Merkez’deki toplantısında alınan kararları bire bir yayınlamış derginin söz konusu sayılarına toplatma kararı çıkartılmıştı. Şimdi Hükümet ve AK Parti yönetiminin Paralel Yapı’nın dinlemelere karşı nasıl bir önlem alacağı merak konusu oldu.         

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum