Meclis'te yaşanan kavga mahkemeye taşınıyor

Meclis'te yaşanan kavga mahkemeye taşınıyor
Anayasa Komisyonu’nda HDP’li vekillerin taşkınlıkları sonucu çıkan kavga, mahkemeye taşınıyor. AK Parti Grup Başkanvekili Naci Bostancı yaptığı açıklamada Anayasa Komisyonu'nda yaşanan tartışma için hukuki adımların atılacağını açıkladı.

Bostancı, "Anayasa Komisyonunda görüşmeler sürerken yüksek sesle müdahaleler ve sonrasında bir arbede durumu ortaya çıktı. Burada sorumlusu şudur, budur şeklinde bir değerlendirme yapmayı uygun bulmam.Ümit edirim böyle bir sorumluluk anlayışıyla pazartesi yine usulet ve suhuletle bu meselelerin konuşuruz" ifadelerini kullandı.

"Hukuken ne gerekiyorsa o yapılacak"


Bir gazetecinin, "Kimin yaptığı önemli değil dediniz, ciddi yumruklaşmalar söz konusu bunun için mecliste yapılabilecek ya da alınabilecek önlem, yaptırım olacak mı?" sorusunu Bostancı, "Şimdi onların değerlendirilmesi yapılıyor tabi ki, milletvekilleri arasında zaman zaman itişip kakışmalar yaşanıyor ama milletvekili olmayanların da olaya karıştığına ilişkin bazı görüntüler var, onları değerlendireceklerdir muhakkakki, görüntüler var. Bakılacak, hukuken ne gerekiyorsa o yapılacak. " şeklinde cevapladı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.