Başbakan Davutoğlu Muş'ta konuştu

Başbakan Davutoğlu Muş'ta konuştu
Başbakan Ahmet Davutoğlu Muş'ta toplu açılış töreninde konuştu.

Başbakan Ahmet Davutoğlu Muş'un düşman işgalinden kurtuluş gününde vatandaşlara seslendi. Davutoğlu Anayasa Komisyonu'nda yaşanan teröre asla asla izin vermeyeceklerini bu kiralık eşkıyaların bundan sonra Meclis'e giremeyeceklerini söyledi.

İşte Davutoğlu'nun o açıklamaları:

İster PKK isterse DHKP-C olsun hepsini kirli odaklarına kahretmeye devam edeceğiz. Bu ülke insan canını savunuyoruz diyip şov yaptılar. 

"KOMİSYONUN ÖNÜNE HENDEK AÇACAKLAR"

Utanmasalar Anayasa komisyonun önüne hendek açacaklar. Millet iradesinden ve adaletin elinden kaçış yok.

Terör destekçisi malum partinin sırtını dayadığı teröristlere fırsat vermeyeceğiz. Sizlerden oy isterken özgürlük, eşitlik dediler, sonra sırtlarını teröristlere dayadılar. Biz sırtımızı sizlere dayadık, biz sırtımızı Muş'a dayadık. Bu teröristlere arabalarıyla silah taşıdılar. Kendi dokunulmazlıklarının kaldırılmasını istediler, şov yapmak istediler. Biz dedik ki hodri meydan. Tüm dokunulmazlıklar kaldırılacak. Birden paçaları tutuştu. Hani hesap vermekten korkmuyordunuz?

O ŞİDDETİ MECLİS'E GETİRMENİZE İZİN VERMEYİZ?

İşte biz buradayız. Bu nasıl ikiyüzlülük, bu nasıl sahtekarlıktır. Şimdi de dağdaki terörü Meclis'e taşıyorlar. Ellerinde gelse Anayasa Komisyonu'na çukurlar kazacaklar, barikatlar kuracaklar. Komisyona paralı adamlarını soktular. Hepsi vandallar. O çukurlarını kapattık, o şiddeti Meclis'e getirmenize izin verir miyiz? 

"KİRALIK EŞKIYALAR MECLİS'E GİREMEYECEK"

Teröre bulaşanları görüyoruz ki, bunlar iflah olmuyor. Biz buna asla fırsat vermeyiz. Bu vatan evlatlarını birbirine kırdırımaya izin vermeyiz. O toplantılara giremeyecekler. O salonlara kiralık eşkıyalar giremeyecek. O kiralık provakatörler için yargı süreci başlayacak. Meclis'in kapısının önünden geçemeyecekler. 

"CHP TERÖR DESTEKÇİSİ Mİ, DEĞİL Mİ?"

CHP'ye sesleniyorum, dokunulmazlıklar konusu sizin de büyük sınavınız. CHP'nin oyu ne yüzde 1 mi? Bunlar yüzde 1'lik partiler. Her gün birkaç milletvekili dokunulmazlığa destek vermeyeceğini söylüyor. Ucuz kahramanlığa gerek yok. CHP terör destekçisi mi, değil mi? Herkes görecek. Bu ülkenin her meselesi, siyasetin de meselesidir. Muhalefetten bu yaklaşımı hiç görmedik, bugün de göremiyoruz. Ana muhalefet partisi lideri terör örgütünün ürettiği dezenformasyonu pazarlıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.