Akşener: Beni susturamayacaksınız

Akşener: Beni susturamayacaksınız
Eski MHP Milletvekili Meral Akşener, kongre süreciyle ilgili, “İhraç da etseniz, tedbir de koysanız, susturamayacaksınız, korkutamayacaksınız, yıldıramayacaksınız dedi.

Meral Akşener, tarifeli uçakla saat 12.00’de Alanya-Gazipaşa havalimanına iniş yaptı. Akşener, konvoy eşliğinde Gazipaşa ve Alanya İlçelerindeki temasların ardından Antalya kent merkezine geçti. Akşener’i coşkulu bir kalabalık karşıladı. Konyaaltı Kent Meydanı’nda kendisini bekleyen yaklaşık 5 bin kişilik kalabalığa hitap eden Akşener, olağanüstü kurultay taleplerini yenileyerek, “1 Kasım seçimlerinin bizi yansıtmadığını ve bizi temsil etmediğini söyledik. Bu sonucun bizim hakkımız olmadığını söyledik. Bize genel merkez dedi ki, ‘Gidin imza toplayın, biz kongre yapmıyoruz’ dediler. Kurultay törenin esasıdır, kurultay toplanır. Orada töre konuşmaya başladığında her şey susar. Ama bizde töre konuşmadı, kurultay işletilmedi” dedi.

“NE YAPILMASI GEREKİYORSA YAPILACAKTIR”

Kongrenin yapılması için bin 100 delege ile görüştüklerini aktaran Akşener, “Bu kurultayın olabilmesi 548 kardeşim imza verdi. Bu imzalar bizim namusumuza vebal olarak emanettir. Bu imzaları yere düşürmeyeceğiz. Ne yapılması gerekiyorsa yapılacaktır. Bu 548 imzanın dışında bulunan kardeşlerimizin çeşitli sebeplerden dolayı, imza koyamayacaklarını söylediler. Ama kongrede arkamızda olduklarını belirttiler. Bu rakamı açıklamıyorum, Balgat ağaları sonra uyuyamaz. Zaten yeteri kadar uykuları kaçtı, bazı geceler bari uyusunlar” diye konuştu.

“TOPLA, TÜFEKLE ÜZERİMİZE SALDIRIYORLAR”

Konuşmasında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye seslenen Akşener, “Sayın Genel Başkan aynı delegelerin oyu ile seçildi. Şimdi soruyorum. Ne değişti de bin 153 delegeden kaçıyorsunuz? Ne değişti sizi seçen delegeyi hain ilan ediyorsunuz. Bugün kurultay istedik diye paralelci ilan edildik. Biz paralelci, maralelci değiliz. Yandaş meydanın sahipleri ve hepiniz yamuksunuz yamuk. Ülkücü hareketi engellemek için her şeyi yapıyorlar. Topla, tüfekle üzerimize saldırıyorlar. Onların bizi tanımıyorlar. Onlar bizim idam sehpalarından dönüp geldiğimizi bilmiyorlar. Bu meydanda nasıl çarpıldığınızı göreceksiniz. Cumhurbaşkanı, Başbakan ve Meclis Başkanı bir ülkücü olacak” şeklinde konuştu.

“İHRAÇ DA ETSENİZ, TEDBİR DE KOYSANIZ, SUSTURAMAYACAKSINIZ”

Tek başına iktidar olmak için oy isteyen Akşener, ”Ülkemizde hukukun üstünlüğünü sağlayacağız. İhraç da etseniz, tedbir de koysanız, susturamayacaksınız, korkutamayacaksınız, yıldıramayacaksınız. Son zamanlarda genel merkez ülkücüleri sokaktan çektiği için alkışlanan bir konumdadır. Yıllardır buna itiraz ediyorum. Biz bu ülkeyi seven okumuş ve yazmış, Türkiye için kendinden geçmeye hazır insanlarız. Biz neyiz ki siz bizi sokaktan çektiniz. Biz kime tokat attık? Bize sövmek ve bize hakaret etmek kolaydır. Çünkü uzun zamandır ülkücüye hakaret edenin herhangi bir yaptırımı yoktur. Bizden korkuyorlar. Her gün bir engel çıkarıyorlar. Bu selin önünde duramayacaksınız. Milli irade bizimle birliktedir. Yapın şu kongreyi, çıkın odalarınızdan gelin buraya. Duyun bu sesi. Eskittiniz artık o koltukları, gelin azıcık da ayakkabı eskitin” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.