Kurmaylar tepkili: Tükürük yalayıcılar zarar veriyor!

Kurmaylar tepkili: Tükürük yalayıcılar zarar veriyor!
Habervaktim.com’un “Pelikan Dosyası”nı deşifre ederek FETÖ’cülerin maskesini indirmesi yeni tartışmaları da beraberinde getirdi.

CIA taşeronu Paralel Yapı’nın Fuat Avni’nin ardından “Pelikan Dosyası”nı devreye sokarak AK Parti’yi yıpratmak için birlik ve bütünlük içerisinde kara propagandaya devam etmesi, AK Partili gazetecilerin ise birbirlerini suçlayarak ağır ithamlar yöneltmesi “AK Parti Medyası zafiyet içerisinde mi?” sorusunu beraberinde getirdi.

“İLAN, REKLAM, MAKAM, MENSIP HER ŞEYİN ÖNÜNDE”

AK Parti Genel Merkezi’nde, partiye yakın gazeteciler makam ve koltuk yarışı yapmak, birbirlerini “ihalecilikle” suçlamakla eleştiriliyor. Öyle ki, AK Parti’ye yakın gazetecilerin köşelerinden ve sosyal medya üzerinden birbirlerine ağır eleştiriler yöneltmesi “ganimet paylaşımı” olarak nitelendiriliyor. AK Partili seçmende, FETÖ medyası ile Sözcü ve Cumhuriyet gazetelerinin başı çektiği AK Parti karşıtı medya ile mücadelede zafiyet içerisinde olunduğu görüşü hakim. Hükümete yakın gazetelerin bültenden farksız olduğunu dile getiren parti kurmayları serzenişlerini, “Bizim mahallenin medyası bir birine düştü. İlan, reklam, makam, mansıp kavgası her şeyin önüne geçti. Dava unutuldu. Bu ganimet paylaşımına bir dur denilmeli” şeklinde dile getiriyor.  

ZILGITI YİYİNCE TÜKÜRDÜKLERİNİ YALIYORLAR

Önceki gün AK Parti’ye en yakın sosyal medya fenomenlerinden birisinin hükümete yakın gazetelerin tirajlarını 10 kattan daha fazla göstererek Basın İlan Kurumu’ndan haksız kazanç elde ettiklerini açıklaması ardından gelen tepkiler üzerine twitlerini silmesi bardağı taşıran son damla oldu. Söz konusu fenomenin teşkilatlarla ilgili yaptığı açıklama parti içerisinde rahatsızlıklar oluşturdu. Teşkilatlardan sorumlu isim olan Mustafa Ataş’ın sosyal medya üzerinden söz konusu fenomene, “Yazdıklarının tümü yalan!” diyerek sert tepki göstermesi dikkat çekti. Yine hükümete yakın bir gazetecinin sosyal medyada AK Parti teşkilatlarını ihale peşinde koşmakla suçlaması, partiden gelen tepkiler üzerine twitlerini silmesi AK Parti karşıtı medya içerisinde alay konusu oldu. Önümüzdeki günlerde partinin yetkili organlarında bu meselenin masaya yatırılacağı konuşuluyor.    

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum