Güneşlenen bayana taciz haberini bir de burdan okuyun

Güneşlenen bayana taciz haberini bir de burdan okuyun
Yazın gelmesiyle malum medya "günenlenen bayanlara taciz" haberlerine başladı.

Özellikle Akdeniz ve Ege'de sahillerde sıklıkla rastlanan hoş olmayan görüntüler, sıcaklıkların artmasıyla bu yıl da start vermiş oldu.

Buna paralel olarak malum medyada "Güneşlenen bayanlara taciz", "Sıcaklıklarla birlikte sahil tacizcileri iş başı yaptı" haberleri yer almaya başladı.

Son örnek, Milliyet'ten.

 "Sıcaklıklarla birlikte sahil tacizcileri iş başı yaptı" başlıklı sözde haberde, "Muğla’nın Bodrum ilçesinde plajda güneşlenen bayanları takibe alan bir grup, bayanları rahat bırakmadı" denildi.
 
Sözde haberde "Bodrum ilçe merkezinde bulunan Paşatarlası Sahili ve Gümbet Plajının bir kısmında istenmeyen görüntüler oluşurken objektiflere ilginç görüntüler takıldı. Paşatarlası Sahilinde oturan bir grup genç, önce sahile gelen genç kızların güneşlenmesini beklediler. Daha sonra güneşlenen yerli veya yabancı turist bayanların yakınına kadar yaklaşıp rahatsız edici bir şekilde göz tacizine başlayan grup, bununla da yetinmeyip zaman zaman cep telefonları ile bayanları görüntülediler. Vatandaşlar, bu tür kişiler yüzünden evlerinin önünde denize giremediklerini ve kolluk kuvvetlerinin bu tür kişilere fırsat vermemesini istediler" ifadelerine yer verildi.
 
Milliyet gibi medya organlarının, tek taraflı olarak kendini bilmezlerin "göz tacizi"ni eleştirirken, koca ilçe merkezinde herkesin gözü önünde sere serpe bir şekilde vücutlarını sergileyen kadınların bu haline toz kondurmayıp, üstüne bir de bunları mağdur göstermesi, kolluk kuvvetlerini göreve çağırması dikkat çekiyor.
 

Habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.