Survivor elemeye kalan şok isim

Survivor elemeye kalan şok isim
Survivor birleşme partisinden sonra ilk eleme bu hafta gerçekleşecek. Peki Survivor'da bu hafta elemeye hangi isimler kaldı. Sms sıralaması belli oldu mu? İşte yarışma ile ilgili detaylı bilgiler...

Survivor sms sıralaması belli oldu mu? Her hafta izlenme rekorları kıran yarışma progrmı Survivor 2016'da heyecan gün geçtikçe artıyor. Peki, Survivor elemeye kalan isimler hangi leri oldu? İşte detaylı bilgiler..

Survivor'da bu hafta elemeye kalan 2 isim Avatar Atakan ve Nagihan oldu. 

Sms sıralaması Acunn.com'da yayınlandığında haberimizde olacaktır

Survivor birleşme partisi dün akşam yayınlanan Survivor son bölümde ekranlara geldi. Survivor yarışmacıları Survivor birleşme partisine özel bir şarkı yarışmasıyla mikrofonu ellerine aldılar. 3 adam'ın Survivor skeçleri, Lil Jon'un sahne performansı, Funky C ile müzik ziyafeti ve Survivor şarkı yarışması ile izleyenler çok güzel dakikalara şahit oldu.

SURVİVOR ŞARKI YARIŞMASINI KİM KAZANDI?

Bazı yarışmacıların ilk kez şarkı söylediği bazılarının ise usta sanatçılarla yarışacak cinsten performansları izlenmeye değerdi. Mesleği şarkıcılık olduğu için Efecan Dianzenza'nın yarışmadığı şarkı yarışmasında jüri koltuğunda Seda Bakan, Oğuzhan Koç ve Esat Yontunç oturuyordu. 11 ismin performans sergilediği yarışmada finale Gizem Memiç, Yunus Günçe, Serkay Tütüncü kaldı. 3 ismin ikinci performanslarının ardından yapılan oylamada şampiyon Gizem Memiç oldu. Gizem Memiç gelecek sene düzenlenecek olan Survivor'ın birleşme partisine katılma hakkı kazandı.

GİZEM MEMİÇ VE SERKAY FİNALDE!
1 Mayıs 2016 şarkı yarışmasını kazanan isim jürilerin verdiği puanlarla belirlendi. Finale kalan Gizem Memiçoğlu ve Serkay arasındaki oylama merakla bekleniyordu. Serkay jüriden toplamda 24 puan topladı ve şarkı yarışmasında ikinci oldu. Gizem Memiç jüriden en çok puan toplayan isim oldu ve Birleşme Partisindeki şarkı yarışmasında birinci oldu ve ödülü kaptı. Gizem Memiç önümüzdeki sezon Survivor Birleşme Partisine bir arkadaşıyla beraber katılacak. 

İL JON SURVİVOR SAHNESİNDE

Survivor birleşme partisinde eğlence tavan yaptı. Buluşmanın ardından yemek ziyafeti çeken ünlüler ve gönüllüler Lil Jon ile yeniden bir araya geldiler ve unutulmaz dakikalar yaşadılar. En sevilen parçalarını dj eşliğinde seslendiren Lil Jon akıllarda kalacak bir performansa imza attı. Lil Jon'un ardından sahne Funky C'nindi. Türk pop müziğinin sevilen parçalarıyla yarışmacıları coşturan Funky C gecenin sonuna kadar performansını sürdürdü.

Survivor'da beklenen buluşma!

Survivor Semih Öztürk ve Gizem Kerimoğlu takım değişikliğinin ardından ilk kez bir araya geldi. Survivor Semih Öztürk ünlüler takımına geçtikten sonra Gizem Kerimoğlu ile konuşma şansı bulamamıştı. Survivor birleşme partisi ile Gizem Kerimoğlu ile buluşan Semih, takımdaki son durum hakkında da bilgi alma şansı buluyor yeniden.

İşte Survivor’ın yayınlanan noter onaylı 26 Nisan 2016 tarihli SMS sıralaması sonuçları;

1. Serkay Tütüncü
2. Semih Öztürk
3. Gizem Kerimoğlu
4. Tuğba Özay

Survivor’da merak edilen oylama sonucunda adaya veda eden isim belli oldu. Elemeye kalan isimler Gizem Kerimoğlu, Serkay, Tuğba Özay ve Semih arasında yapılan oylama sonucu, en az oyu alarak adaya veda eden isim Tuğba Özay oldu. Birleşme partisine günler kala elenen Tuğba Özay gözyaşlarını tutamadı. Adada önce dost oldukları ardından ise Nagihan’ın Atakan’a yakınlaşmasıyla aralarına soğukluk giren Nagihan Karadere ise Tuğba’ya sarılarak hüngür hüngür ağladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.