Taşgetiren'den çok çarpıcı AK Parti'de fitne yorumu

Taşgetiren'den çok çarpıcı AK Parti'de fitne yorumu
Ahmet Taşgetiren, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Davutoğlu arasında yaşandığı ileri sürülen çekişme ve uyuşmazlık iddialarıyla ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Pelikandosyası adlı blogda yazılanlar ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yakın kimi yazarlar ile Başbakan Davutoğlu'na yakın kimi yazarlarca doğrulanan iddialar gündemdeki ağırlığını artırırken, bir çarpıcı değerlendirme de tecrübeli gazeteci-yazar Ahmet Taşgetiren'den geldi. 

Taşgetiren "Toplum zemininde ciddi kaygı var. Gönüllerde huzursuzluklar var" diye yazdı.

Taşgetiren'in Star'daki yazısının ilgili bölümü şöyle:

"Burada fitnenin, hem Tayyip Erdoğan’a hem Ahmet Davutoğlu’na diş bileyen çevrelerden gelmesi, nispeten kolay göğüslenecek bir durumdur. Ancak fitne her iki şahsiyete yakın görünen çevrelere izafe edilmeye başlandığında iklim bulanır.

Eminim benim bildiklerimi Cumhurbaşkanı da Başbakan da benden fazla biliyorlardır.

Şunu söyleyebilirim:

Toplum zemininde ciddi kaygı var. Gönüllerde huzursuzluklar var. İddialar, ithamlar konuşuluyor, tedavül ediyor ve insanlar birbirini içinde öldürüp, etlerini çiğniyorlar. Böyle “kardeş eti” yemek tiksinti doğuruyor mu bilmem.

Şunu söyleyebilirim:

Ak Parti’de bir şey olacaksa klasik siyaset usullerince değil, İslam nezaheti içinde olmalı. Yollarda birbirimizi tükete tükete ilerlediğimiz bir yürüyüş olmamalı."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum