Bahçeli'den "Ya milliyetçilik, ya teslimiyet" açıklaması

Bahçeli'den "Ya milliyetçilik, ya teslimiyet" açıklaması
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında HDP'lilere yaptığı sert eleştirilerin yanı sıra Serv anlaşmasıyla devletin idama götürüldüğünü belirterek "Ya zafer,ya kölelik, ya milliyetçilik ya teslimiyet." dedi.

MHP genel başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında HDP'yi sert sözlerle eleştirdi.

Bahçeli yaptığı açıklamada "Dokunulmazlıkların kaldırılması ile süreç şiddette hapsolmuştur. HDP'liler çok iyi bildikleri terör yöntemlerini kullanmaktadır. Kürsülerde nefret kusan, genel kurulu karıştıran, her değerimize söven hainlerin dokunulmazlıklarının kaldırılması en büyük milli görevdir. Dokunulmazlık konusu süratle sonuçlanmalı, Kandil taşeronları adalete teslim edilmelidir. " diye konuştu.

Bahçeli'nin konuşmasından satır başları;

İktidarın yanlışlarıyla direnen terör cinayetlerini arttırmaktadır. Terör ve şiddet her yerdedir. Türk milleti ateşle imtihan edilmektedir. Hükümetin düne kadar terörizme tartışmalı bakışı bugünkü hüsran tablosunu hazırlmaıştır. Teröristler vatan topraklarına kademe kademe yaerleşirken hükümet oralı bile olmamıştır. Sorumluluk sahipleri uykuya dalmıştır. Ülkemizde acısız bir gün geçmiyorsa, hükümetteki gevşeklik felaketleri korkunç boyutlara çıkarmıştır.

BİR YANDA PKK BİR YANDA IŞİD

Hakkari'deki hain saldırıda iki kahraman askerimiz şehit düşmüştür. Yine 1 Mayıs'ta caniler bu sefer de Gaziantep'te ortaya çıkmıştır. 20 Ağustos 2012'den sonra Gazi unvanlı şehrimiz ikinci kez vurulmuştur. Bu hain saldırıları lanetliyorum.

Bir yanda PKK, diğer yanda IŞİD Türkiye'yi ablukaya almıştır. Kimsenin can güvenliği garanti altında değildir. Terörizm çok cepheden Türkiye'ye yüklenmiştir. Terör girmedik yer ve bölge bırakmamıştır. PKK ve IŞİD saldırılarını eş zamanlı olarak düzenlemiştir.

Hükümetin esas amacı önce vatanını korumak olmalıdır. Ohalde beklenen nedir bu zaman kaybı nedir. Cerablus'taki bölgenin IŞİD'den temizlendikten sonra PYD'ye verilmeyeceğinin garantisi varmıdır? Türk milleitni kendi söküğünü dikecek dirayete sahiptir.

Merkel, İncirlik'e yerleşebilmek için sık sık Türkiye'ye geliyor. 

Türkiye meşru müdafaa konusunda hiçbir güçten izin almamlıdır. Varlığımıza düşman olan hangi örgüt varsa yok edilmelidir. IŞİD neredeyse bulunup tepelenmeli, PKK tümden kurutulmalıdır. 

SİNSİ BİR PLAN YAPILMAKTADIR

Küresel güç merkezleri sinsi bir plan yapmaktadır. Geçen hafta Bağdat'ı ziyaret eden ABD Başkan yardımcısı Biden itiraflarda bulunmuştur. Peşmerge başı Biden'i yüzsüzce ağırlamıştır. Bu aşamada uluslarası toplum Irakı'ı nasıl yöneteceklerinin planını yapıyor. Emperyalizm yine harita başındadır. Terörizmle Ortadoğu'yu tasarlama hevesindeki çevrelerin asıl hedefi Türkiye'dir.

"YA MİLLİYETÇİLİK, YA TESLİMİYET"

Türk milletinin tarihinde pek çok başarılar vardır. Türk milleitnin kaderi zaferdir. Kut'ül Ammere zaferi bunlardan sadece biridir.Ancak bu başarı kalıcı olmuş mudur? Topraklarımızın elimizden gitmesini engellemiş midir? Bizim için asıl mesele budur. Biz Kut'ül Ammare'de kazandık ama Mondros'ta belimiz büktüler Serv'de idamımıza karar verdiler. Ya zafer,ya kölelik, ya milliyetçilik ya teslimiyet. 

HDP'LİLER TERÖR YÖNTEMLERİNİ KULLANMAKTADIR

Dokunulmazlıkların kaldırılması ile süreç şiddette hapsolmuştur. HDP'liler çok iyi bildikleri terör yöntemlerini kullanmaktadır. Görüşmelerin kavgalarla kesintiye uğraması utanç vericidir. Millet iradesinin tecelli ettiği TBMM'de şiddetin hangi boyutlara ulaştığını göstermesi bakımından çarpıcıdır. Meclis'te anlaşma sağlanamıyorsa, milli iradeyi nasıl temsil edeceğiz? HDP, Meclis'i terörize etmektedir. TBMM çalışmalarını kilitlemektedir. Kaybeden demokrasimizdir, kaybeden milletimizdir. Herkesi sağduyuya çağırıyorum. 600'ü aşkın fezleke vardır. Bu kaos ortamında, terörle mücadele yürütülmesi gerekirken, fezleke tartışmalarını bunu savsaklayabilecektir. Öncelikle PKK sevici sözde milletvekillerinin kaldırılmasıdır. Türkiye'nin bu şartlarını 90'lı yıllar ile mukayese edilmesi abestir. Daha vahim şartlar yaşanmaktadır. Milletvekilliği dokunulmazlığı yeni arayışlar konusunda kilit konumdadır. Siyasi kriz ortamının demokrasi ve hukuk devleti üzerindeki tahribatı engellemek için çıkış yolu TBMM'dir. Kürsülerde nefret kusan, genel kurulu karıştıran, her değerimize söven hainlerin dokunulmazlıklarının kaldırılması en büyük milli görevdir. Dokunulmazlık konusu süratle sonuçlanmalı, Kandil taşeronları adalete teslim edilmelidir. MHP'nin durduğu yer bellidir. Söz ve karar sırası AKP ve CHP'dedir.

MHP'NİN DURDUĞU YER BELLİDİR

Kürsülerde nefret kusan, genel kurulu karıştıran, her değerimize söven hainlerin dokunulmazlıklarının kaldırılması en büyük milli görevdir. Dokunulmazlık konusu süratle sonuçlanmalı, Kandil taşeronları adalete teslim edilmelidir. MHP'nin durduğu yer bellidir. Söz ve karar sırası AKP ve CHP'dedir. Kandil taşeronları adalete teslim edilmelidir.

Türk milliyetçiliğinin nereye geldiğini herkes idrak edecektir. Türk milletinin haklı davasını dün de engeleyemediler bugün de engelleyemediler. 3 Mayıs'ın mirası bizimledir. Türk milletçiliği hainlerden ve acılardan ders çıkarmıştır. Şimdi ise ya bu vatanda yaşayacağız ya da seve seve can vereceğiz. Onun için bu topraklar Türk vatanıdır ve öyle de kalacak.

Sakarya'nın kaderi Dicle'yle aynıdır, Erciyes olmadan Ağrı dağı yalnızdır, bizi korkular değil umutlar bir araya getirmiştir. Bizi dönemsel şartlar değil yaşanmışlıklar millet yapmıştır. Ne var kş bizi bölmek istiyorlar. Gerekli tedbirleri almassak mukadderat dağılma olacaktır. Türk Kürt diye ayırıyorlar.

MHP KORKUSUZCA MÜCADELESİNİ SÜRDÜRECEKTİR

Son 200 yıllık zaman zarfında vatanımız üzerinde uygulanan oyunların tamamı, bu soylu milleti Anadolu'dan göndermek için hazırlanmıştır. Hala hazım güçlü çeken zalimler, içimizden devşirdikleri taşeronla adım adım ilerlemektedir. Kudretli olduğumuz anlarda kusanlarda, zaafiyet gösterdiğimiz ilk anda bellerini doğrultmuşlardır. Türk milleti devletiyle kenetlenecek ve devasa badireleri aşacaktır. Türkiye Cumhuriyeti şehit mirasıdır ve daima payidar kalacaktır. Bayrak düşmeyecek, vatan bölünmeyecek, Allah'ın yardımıyla Türklük sönmeyecektir. MHP korkusuzca mücadelesini sürdürecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum