Bursaspor'da devam edecek mi?

Bursaspor'da devam edecek mi?
Bursaspor Başkanı Ali Ay: "Hamza hoca ile 4 Mayıs'ta konuşacağız" açıklamasında bulundu.

Ali Ay, ücretinde indirim talep ettikleri teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile 4 Mayıs Çarşamba günü görüşeceğini ifade ederek, "Bir problem olmayacağını umut ediyorum." dedi.

Ücretinde yüzde 30'luk indirim istedikleri teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile ilgili bir soruya Ay, "Hamza hoca ile Çarşamba günü konuşacağız. Bir problem olmayacağını umut ediyorum. Perşembe günü belki detaylı bir basın toplantısı yapılır ve yolumuza devam edilir." cevabını verdi.

Ali Ay, futbolcuları için transfer teklifi olup olmadığı sorusu üzerine ise, "Şu an hiçbir futbolcu için teklif yok. Herhalde herkes sezonun bitmesini bekliyor. Ayrılmak istediğini ileten ya da talep eden olmadı." değerlendirmesinde bulundu.

- "Bursaspor her zaman şampiyonluğa oynamalı"

Ali Ay, "Sportif açıdan takımın performansını nasıl buluyorsunuz?" şeklindeki soru üzerine de şu ifadeleri kullandı:

"Bursaspor'un sportif açıdan burada olmaması lazım. 'Kümede kalındı.' deniyor, bunun telaffuz edilmemesi gerekiyor. Maalesef futbolculara tek tek baktığınızda, bu takımın ilk 3'te olması lazım, fakat biz 11. sıradayız. Bursaspor her zaman şampiyonluğa oynamalı. Maliyeti düşük olsa da şampiyonluk için mücadele etmeli. Şampiyon olduğumuz sene en düşük maliyetli takımdık. Birliktelikle, takım ruhuyla, paraya önem vermeden, profesyonel ama amatörce mücadele ederek takım şampiyon olmuştu. Tekrar söylüyorum, altyapı olmazsa olmaz. En az 5-6 futbolcumuzun A takımda olması lazım ki, aidiyet duygusu ortaya çıksın."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.