Sabah'tan Başbakan'a "fitne" cevabı

Sabah'tan Başbakan'a "fitne" cevabı
Sabah gazetesi internet sitesinden öyle bir manşet attı ki, Başbakan Davutoğlu'nun dünkü "fitne" çıkışına mı cevap verdi sorusunu akıllara getirdi.

Pelikandosyası adlı blogda, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çok yakın olan kimi yazarların ismi de geçiyor ve onların "Davutoğlu'na inceden dokundurmaya başladıklarından"  söz ediliyor. Bu isimler arasında Sabah'tan Melih Altınok da yer alıyor.

Pelikandosyası'nda yazılan bu iddialar ilkin paralel fitne olarak yorumlanırken, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yakın Cemil Barlas gibi isimlerce "yazılanlar paralel ürünü değil, gerçek" açıklamalarıyla sahiplenilmişti.

Başbakan Davutoğlu dünkü konuşmasında isim vermeden pelikandosyası ve burada yazılanları sahiplenenlere tepki gösterdi; "fitne", "sanal şarlatan" gibi ifadeler kullandı.

Melih Altınok, bugün Sabah'taki yazısında bu tartışmalara değinerek, Başbakan Davutoğlu'nu eleştirmesinin fitne olmadığını söyledi.

Başbakan'ın dünkü konuşmasına ilk sayfadan hiç yer vermeyen Sabah da Melih Altınok'un yazısını internet sitesinde manşete çekti.

Sabah manşette "ELEŞTİRMEK NE ZAMANDAN BERİ FİTNE OLUYOR" başlığını kullandı.

1-248.jpg

Sabah'ın bu başlığı atması, Davutoğlu'nun "fitne" çıkışına cevap mı sorularına neden oldu.

Habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum