Real Madrid Manchester City maçı özet ve skor öğren

Real Madrid Manchester City maçı özet ve skor öğren
Real Madrid Manchester City maçı skor kaç kaç. Nefesler tutuldu iki takım arasında da kıyasıya mücadele devam etmekte. Peki, Real Madrid Manchester City skor kaç kaç biter. İşte detaylı bilgiler..

Real Madrid Manchester City maçı Şampiyonlar Ligi yarı final rövanşındaki ikinci maç olacak. Bayern Münih Atletico Madrid eşleşmesinden zaferle ayrılan Atletico'nun Devler Ligi finalindeki rakibi bu mücadele sonrasında belli olacak. 

Real Madrid 1-0 Manchester City maçı

Real Madrid Manchester City maçı 04 Mayıs Perşembe günü saat 21.45'te başlayacak. Santiago Bernabeu Stadyumu'nda oynanacak mücadele Tivibu Spor kanalından canlı olarak yayınlanacak.

ATLETİCO MADRİD FİNALDE

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş mücadelesinde Bayern Münih'e 2-1 yenilen Atletico Madrid, ilk maçtaki 1-0'lık galibiyeti sayesinde adını finale yazdırdı.

Almanya Cüneyt Çakır'ı konuşuyor!

Bayern Münih Başkanı Karl Heinz Rummenigge, Cüneyt Çakır'a sert eleştirilerde bulunurken, takım kaptanı Philipp Lahm ise farklı bir görüş ortaya attı.

Bayern Münih-Atletico Madrid karşılaşmasında düdük çalan Cüneyt Çakır'a ev sahibi ekipten tepki geldi. Almanlar Antoine Griezmann'ın attığı golde ofsayt olduğunu savunurken, İspanyol ekibine verilen penaltıda ise hareketin ceza sahası dışında olduğu iddiasını ortaya attı.

ONALDO TARİHE GEÇECEGİNDEN EMİN

Real Madrid Kulübü ve Portekiz Milli Takımı'nın yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo, "İnsanların hoşuna gitsin veya gitmesin tarihe geçeceğim. Rakamlar ortada" dedi.

Ronaldo, UEFA'nın internet sitesine yaptığı açıklamada, "Bazılarının çok, bazılarının ise daha az hoşuna gidiyorum ama hiçbir şüphem yok ki şimdiden futbol tarihine geçtim." diyerek iddiasını ortaya koydu. UEFA Şampiyonlar Ligi'nin taraftarlar, Real Madrid Kulübü ve kendisi için çok özel olduğunu söyleyen Ronaldo, "Şampiyonlar Ligi tarihinin en golcü futbolcusu olduğumu bilmek benim için bir ayrıcalık. Doğal olarak bunu başardığım için çok mutluyum. Bu özel bir turnuva, Real Madrid'in sevdiği bir turnuva. İki şampiyonluk kazandım ve doğal olarak daha da fazlasını kazanmak istiyorum. Umarım bu yıl bir yenisini kazanırız." ifadelerini kullandı.

REAL MADRİD'TE HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final rövanşında, sahasında Manchester City ile karşılaşacak Real Madrid, son hazırlıklarını tamamladı.

Real Madrid'de sakat futbolculardan Karim Benzema ve Carlos Henrique Casemiro'nun, Manchester City maçında kadroda yer almayacakları kesinlik kazanırken, sakatlığı yüzünden 3 maçtır forma giyemeyen ve iki gündür takımla antrenmana çıkan Portekizli Cristiano Ronaldo'nun oynayacağı belirtildi.

Real Madrid Teknik Direktörü Zinedine Zidane, antrenman sonrası düzenlediği basın toplantısında, "Cristiano iyi durumda. Yüzde 100 iyileşti. Yarın oynayacak." dedi. "Eğer finale kalmazsak bu net bir başarısızlık olur" diye konuşan Zidane, "Şimdiye kadar hiçbir şey kazanmış değiliz. İyi bir dönemdeyiz ama yarın sahaya her şeyimizi yansıtıp finale kalmalıyız. İlk maçtan çok daha zor bir rövanş olacak. Bunun bilincinde olarak maçı hazırlandık ve her zamanki gibi rakibe saygı gösteriyoruz." ifadelerini kullandı.

Çeyrek finalde Santiago Bernabeu'da eledikleri Wolfsburg maçından farklı bir karşılaşmanın kendilerini beklediğini vurgulayan Fransız teknik adam, "Yarın 15 dakikada 2 gol atacağımızı düşünemeyiz. Keşke Wolfsburg maçının ikinci yarısı gibi 90 dakika oynayabilsek ve gol atabilsek. Fakat yarın farklı ve zorlu bir maç olacak. Bizim için önemli olan yarınki maça hazır olmak ve öyleyiz. Manchester City iyi bir takım ve özellikle forvette çok iyi futbolcuları var. Biz her zamanki futbolumuzu oynamalıyız. Rakibe ileride baskı kurup çok iyi konsantre olmalı ve baskılı oynamalıyız." değerlendirmesinde bulundu.

Sezonu en iyi şekilde bitirmek istediklerini ve bunun için çok çalışmak zorunda olduklarını kaydeden Zidane, "Önemli bir şeyler kazanabiliriz çünkü bu futbolcular buna layık." dedi.

"Leicester mucize yapmadı, şampiyonluğu hak etti"

Zidane, Leicester City'nin İngiltere ligindeki ilk şampiyonluğuna ulaşmasına ilişkin, "Futbolda mucize yoktur. Mükemmel bir sezon geçirdiler. Ranieri de öyle. Onun için memnunum. İlk defa şampiyon oldular ve yıl boyunca yaptıkları takdire şayan. Mucize değil, şampiyonluğu hak ettiler." yorumunu yaptı.


TİVİBU SPOR NASIL İZLENİR?

Tivibu Spor canlı izlemek için yapılması gerekenler;

1.ADIM: Uydu alıcınızda bulunan Kurulum" menüsüne giriş yapın.

2.ADIM: Manuel Kurulum" veya Manuel Kanal Arama" seçeneğine gelin. Bu seçenek cihaz menülerine bağlı olarak değişiklik gösterebilir.
tivibu izle, tivibu spor canlı izle, tivibu spor frekans ayarları, galatasaray benfica maçı şifresiz izle, 
3.ADIM: Açılan ekranda Tivibu Spor kanalı frekanslarını girerek, Tivibu kanallarını mevcut frekans listesine ekleme gerekmektedir.

HD ve SD yayınlar için Biss Key şifresi: 1 ve yanyana girilecek 11 adet "0": 100000000000

HD Frekans Bilgileri

Uydu: Türksat 4A 42°Doğu

Polarizasyon: H- Yatay

Frekans: 11853Mhz

Sembol Oranı: 25.000

FEC: 2/3 veya Otomatik

SD Frekans Bilgileri

Uydu : Türksat 4A - Batı

Polariasyon :V- Dikey

Frekans : 11797

Sembol Oranı : 8800

Tivibu'da hangi paketler var?

Giriş Paketi, Sinema Paketi, Süper Paket yer almaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.