Telles Galatasaray'a dönüyor

Telles Galatasaray'a dönüyor
Alex Telles'in menajeri Fernando Otto, İnter'in Galatasaray'a 8.5 milyon Euro ödemesi halinde transferin tamamen gerçekleşeceğini fakat İnter'in bu sıralar mali sıkıntılar yaşadığını söyledi.

Telles hakkında açıklamalarda bulunan menajeri Otto, “Mancini ve Ausilio, Alex’i çok seviyorlar. Kendisinden memnunlar. Ancak İnter’in finansal sorunları var. UEFA’nın mali kurallarına uyumlu bir transfer harcaması yapmaları gerekiyor. Henüz karar verilmiş değil. 20 Mayıs’a kadar süre var. İnter, 20 Mayıs’a kadar Galatasaray’a 8.5 milyon Euro ödediği takdirde Alex’i tüm haklarıyla transfer etmiş olacak. Bu hafta içinde Mancini ve Ausilio ile konuşacağız. Hem oyuncum hem ben çok sakiniz. Elbette Alex’i başka ülkelerden de takip edenler var”dedi.

18 MAYIS'TA İSTANBUL'A GELECEK

18 Mayıs’ta İstanbul’a geleceğini belirten Otto, "Futbol direktörü Cenk Ergün’le bir görüşme yapacağız. İnter’in bana söylediklerini kendisine ileteceğim. Satın alma konusunda belki bir pazarlık olabilir. Galatasaray’a bağlı. Alex’in kafası çok rahat. İnter’de kalırsa mutlu olur ama Galatasaray’a dönmek de onu aynı şekilde mutlu eder" açıklamasını yaptı.

RADYOSPOR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.