Fenerbahçe - T. Konuaspor maçı skor kaç kaç?

Fenerbahçe - T. Konuaspor maçı skor kaç kaç?
Fenerbahçe Konyaspor maçı skor kaç kaç olacak merak konusu. İki takımda bu maçı kazanmak istiyor. Fenerbahçe Konyaspor maçı özet goller maç bitiminde burada olacak...

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Torku Konya'yı ağırlıyor. Deplasmanda ilk maçı 3-0 kazanan sarı-lacivertliler mücadeleye yedek ağırlıklı bir kadro ile çıkacak. Ligdeki Başakşehir maçını düşünerek aslarını dinlendirmek isteyen Teknik Direktör Vitor Pereira, “Sahaya kim çıkarsa çıksın bu Fenerbahçe'nin 11'idir” diyerek yedeklere güvendiğini belirtti.

FENERBAHÇE 2-0 TORKU KONYASPOR 

FENERBAHÇE TORKU KONYASPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?
Ziraat Türkiye Kupası yarı final karşılaşması kapsamında oynanacak Fenerbahçe T.Konyaspor maçı 05 Mayıs Perşembe günü (bugün), saat 19:15'te, ATV kanalından canlı izlenebilecek. Karşılaşmayı Halil Mutlu Meler yönetirken, yardımcılıklarını Alı Saygın Ögel ve Baran Eraslan üstelenecek.

FENERBAHÇE'YE TUR NASIL GELİR?

Fenerbahçe'ye her türlü galibiyet, beraberlik dışında 2 farklı yenilgiler de yetiyor. Konya 3-0 kazanırsa maç uzayacak. Konya'nın finale çıkması için Fener'i gollü 3 farklı yenmesi (4- 1, 5-2 gibi) ya da 4 farklı yenmesi gerekiyor.

FENERBAHÇE'DE TRANSFER HAREKATI 

Bruno Alves'in ayrılacak olmasıyla birlikte arayışa başlayan Fener, Simon Kjaer'in Danimarka Milli Takımı'ndan arkadaşları Andreas Christensen ve Daniel Agger'i listeye aldı. Kjaer'in iki futbolcuyla da yaptığı görüşmede olumlu bilgiler aldığı öğrenildi.

20 yaşındaki Christensen'in bonservisi Chelsea'de bulunuyor. Bu sezon Mönchengladbach'ta kiralık oynayan 20 yaşındaki başarılı stoperin Londra deviyle 2020'ye kadar sözleşmesi var. Ayrıca bu oyuncunun bonservis bedelinin 8 milyon Euro olması nedeniyle sarı-lacivertliler, Brondby'de forma giyen tecrübeli oyuncu Agger'i ilk sıraya aldı.

Konya'daki ilk maçtan 3-0'lık avantajla Ülker Stadı'na çıkacak olan Fenerbahçe Konyaspor'u saf dışı bıraktığı takdirde Türkiye Kupası Finali'nde Galatasaray - Fenerbahçe derbisi izlenecek. 

Peki futbolseverlerin merakla beklediği Fenerbahçe Torku Konyaspor maçı saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? Semih Şentürk'ün yaptığı açıklamalara Fenerbahçeli futbolcuların yanıt verip vermeyeceği de merak konusu.  

Fenerbahçe Torku Konyaspor maçı 5 Mayıs Perşembe günü 19.15'te başlayacak. Daha önce 20.45'te başlayacağı açıklanan mücadelenin saati değiştirildi. Karşılaşma ATV'den naklen şifresiz olarak yayınlanacak.

Fenerbahçe - Konyaspor muhtemel 11'ler

Fenerbahçe: Fabiano, Şener, Kjaer, Abdoulaye, Kadlec, Meireles, Ozan Tufan, Alper, Diego, Nani, Fernandao

Torku Konyaspor: Serkan, Skubic, Ali Turan, Vukovic, Douglas, Traore, Ali Çamdalı, Ömer Ali, Holmen, Meha, Rangelov

Fenerbahçe - Konya nasıl tur atlar?

Fenerbahçe alacağı galibiyet, beraberlik ve iki farka kadarki yenilgilerde finale çıkacak. Konya 3-0 kazanırsa maç uzayacak. Yeşil-Beyazlı ekibe turu geçmesi için en az 4 gol atıp alacağı 3 ya da daha farklı galibiyetler gerekiyor.

Avantaj Fenerbahçe'de!

Konyaspor ile Fenerbahçe arasında Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Konya'da oynanan mücadele Fenerbahçe'nin 3-0'lık üstünlüğ ile sona ermişti. Mücadelede Sarı-Lacivertlilerin gollerini Volkan Şen, Nani ve Van Persie kaydetmişti. Fenerbahçe ile Konyaspor 31.kez karşılaşacak. Geride kalan 30 maçın 26'sını Fenerbahçe kazanırken, 3'ünü Konyaspor kazandı. 1 maç ise beraberlik ile sonuçlandı.

Geçtiğimiz haftalarda Süper Lig'de karşılaşan Fenerbahçe Konyaspor maçını Konyaspor 2-1 kazanmıştı. Türkiye Kupasında 2002 yılında karşılaşan Fenerbahçe ile Konyaspor arasındaki maçı Konyaspor 1-0 kazanmıştı.

Türkiye Kupası’nda yarı final heyecanı, Fenerbahçe Torku Konyaspor maçı saat kaçta? Fenerbahçe Konyaspor maçı hangi kanalda yayınlanacak? Fenerbahçe Konyaspor maçı ayrıntıları ve muhtemel kadrolar… Fenerbahçe Torku Konyaspor maçı saat 19:15’de başlayacak, finalisti belirleyecek bu karşılaşma Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda oynanacak ve ATV ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Fenerbahçe Konyaspor maçını internetten, bilgisayarlarınızdan, tabletlerinizden ve cep telefonlarınızdan izlemek için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.