Bursaspor Hamzaoğlu ile 2 yıllık sözleşme yeniledi

Bursaspor Hamzaoğlu ile 2 yıllık sözleşme yeniledi
Hamza Hamzaoğlu ile üç gündür yapılan görüşmelerin ardından Bursaspor mutlu sona ulaştı.

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile üç gündür yapılan görüşmelerin ardından 2 yıllık sözleşme yeniledi.

Anlaşmanın ardından ise basın toplantısı düzenlendi. İkinci Başkan Ali Ademoğlu ile Sosyal Yapılanmadan Sorumlu Asbaşkan Cem Öztürk'ün de hazır bulunduğu toplantıda konuşan Başkan Ay, "Bazı sosyal medyada gazetelerde değişik şeyler yazılıyor. 'Hamza Hoca kapıyı vurdu gitti', 'kavga ederek ayrıldılar', Hamza Hoca çekti gitti' diye yazılıyor" diyerek önce tepkisini dile getirdi, ardından da şunları söyledi:

"Hamza Hoca yanımızda. Yönetici arkadaşlarım canla, başla çalıştılar. Bugüne kadar önemli bir mesafe kat ettik. 9. Ay 10. Aya kadar mali tabloyu düzeltmek için zamana ihtiyacımız var. Loca, tribün satışları ile ilgili güzel gelişmeler oluyor. Burası işin idari kısmı Sportif kısmında da sene ortasında Hamza hocamızla eski yönetim anlaşma yaptı. O da kulübü aşağılardan aldı yukarılara taşıdı. Şu an 11. sıradayız. Hocamıza ekibimize teşekkür ediyorum. Daha zor günler de geçirebilirdik."

Sportif riske giremeyiz

"Ekonomik alanda devrim yapmaya çalışırken sportif riskleri azaltmaya çalışıyoruz. Hoca konusunda macera aramaya gerek olmadığını söyledim. Hocamızla hayallerimiz ve hedeflerimi örtüşüyor. Genç oyunculara da ağırlık vererek bir takım oluşturma konusunda hem fikiriz. Hocamız hatırı sayılır bir şekilde ücretinde indirim yaptı. Burada ben taraftarlarımızın hocamızı takdir etmesini istiyorum. İsteseydi bizden 1 buçuk 2 katı fiyatla başka bir yerle başlayabilirdi. Bize güvendi biz de ona güvendik. Bu işin üstesinden geleceğimize kesinlikle inanıyorum. Hocamızın her zaman arkasında olacağımızı herkesin bilmesini istiyorum."

Fanatik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.