Davutoğlu niçin gönderildi? Anlatamıyoruz!

Davutoğlu niçin gönderildi? Anlatamıyoruz!
Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun AK Parti Genel Başkanlığı’ndan el çektiriliyor olması muhafazakar kesimi ikiye böldü.

İktidara yakın yazar, çizer kesiminin bir kısmı Davutoğlu’nun çekilme kararı karşısında memnuniyetini bildirirken bir kısmı da üzüntüsünü dile getirdi.

Gazeteci Adem Özköse, sosyal paylaşım sitesi twitter’da, “Anne ve babamın Davutoğlu'nun niçin gönderildiğine dair sorularına hala cevap veremedim. Böyle giderse de veremeyeceğim sanırım.” yorumunu yaptı.

2-039.gif

TABANDA BURUKLUK OLUŞTURDU

Star yazarlarından Ahmet Taşgetiren de Star’daki köşesinde, son gelişmelerin tabanda “ahlaki kriterler” konusunda ciddi bir sarsıntıya yol açtığını ve burukluk oluşturduğunu kaydetmişti.

Zor zamanlarda objektif ve sağduyulu yazılarıyla dikkat çeken; vicdan ile hakkaniyet ölçülerini elden bırakmayan Taşgetiren makalesinde, “yaşananların Ak Parti zemininde kaygı, üzüntü, burukluk oluşturduğu açık” ifadelerine yer vermişti.

Yeni Şafak Yazarı İsmail Kılıçaslan ise attığı twit ile Ahmet Davutoğlu’na sert eleştiri getirenlere, “Tamam abi tamam. Recep Tayyip Erdoğan'ı en çok sen seviyorsun. Davutoğlu'nu ise zaten herkesten iyu tanıyorsun. Ama artık yeter be.” şeklindeki mesajla tepki gösterdi.

1-060.gif

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.